Ztac™ Ultra Low-Tack polyesterfilm

test

Ztac™ polyesterfilm is ontworpen om gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen van gladde binnenoppervlakken zoals gepolijste steen, roestvrij staal en glas. Het is ideaal voor tijdelijke indoor marketingtoepassingen. Deze herpositioneerbare film behoudt zijn oorspronkelijke vorm zonder ‘dog earring’, zelfs nadat hij meerdere keren is verplaatst.

Wat is Ztac™?

Ztac™ is een polyesterfilm met ultralage kleefkracht, compatibel met UV-grootformaat-, offset- en HP Indigo-inkten. Deze polyesterfilm kan worden gestanst en kiss-cut gesneden. Verkrijgbaar in witte en doorzichtige grootformaat rollen om het beste aan uw printmogelijkheden en behoeften te voldoen.

Voor welke toepassingen wordt Ztac™ gebruikt?

Ztac™ maakt deel uit van Nekoosa’s Effortless Signage-portfolio. Wat betekent dit? Het is moeiteloos aan te brengen, te verwijderen en te herpositioneren zonder een spoor van residu achter te laten. Deze eigenschap maakt het ideaal voor promotionele bewegwijzering in winkels, afbeeldingen op groot formaat, betegelbare muurschilderingen, P.O.P. bewegwijzering, afbeeldingen aan de achterkant, bewegwijzering voor beurzen en evenementen, raamafbeeldingen en nog veel meer. Het installatiegemak maakt Ztac™ ideaal voor beginnende installateurs en nationale campagnes om een ​​gegarandeerde optie voor raamsignalisatie te garanderen die op elke winkellocatie een schone en consistente boodschap presenteert.

Een unieke eigenschap van Ztac™ is dat het kan worden aangebracht op extreem warme of koude oppervlakken. Dat klopt, u ​​kunt deze film eenvoudig afdrukken en gebruiken voor bewegwijzering van warme broodjeszaak, coffeeshop, restaurant of zelfs een supermarkt. Ztac™ werkt ook uitstekend voor extreem koude oppervlakken zoals een glazen vriezer of koelkast deuren. Houd er rekening mee dat de oppervlaktetemperatuur bij het aanbrengen ongeveer 40 graden moet zijn. Als het eenmaal is gehecht, kan het van 0 tot 150 graden gaan.

Verkrijgbaar in een witte en transparante versie.

Printer compatability UV grootformaat : Ultra Low-Tack Polyester

Is Ztac™ recyclebaar?

Ja. Ztac™ is PVC-vrij en kan worden gerecycled als een #1 polyester.

Sample ontvangen om zelf uit te proberen?

Vraag hem aan via [email protected] of [email protected].

SKUNaamPrijsKoop
P3497-1372/46P3497 - Ztac - White - Smart Tack PET film - Rol 1372mm x 46mLog in voor prijzen
P3498-1372/46P3498 - Ztac - Clear - Smart Tack PET film - Rol 1372mm x 46mLog in voor prijzen