Events

 • Eco Day 2024 – ‘Je kunt nu al veel doen’

  Op 19 september 2024 organiseren wij, samen met Roland DG, Grafityp en Graphtec Europe de Eco Day. Een inspirerende dag over duurzaamheid in de signbranche. Sign Benelux schreef er een mooi artikel over, dat te lezen is in de komende editie. Alvast lezen? Download .
  Lees verder ...
 • DTF Academy – 5 Septembre 2024 (FR)

  Nous vous invitons cordialement à la prochaine formation de la DTF Academy le jeudi 5 septembre 2024. Cette journée instructive est parfaite tant pour les débutants en technologie Direct-to-Film (DTF) que pour ceux qui ont déjà une certaine expérience mais souhaitent approfondir leurs connaissances. .
  Lees verder ...
 • DTF Academy – 25 juni 2024

  Wij nodigen je van harte uit voor de aankomende DTF Academy training op dinsdag 25 juni 2024. Deze leerzame dag is perfect voor zowel beginners in de Direct-to-Film (DTF) technologie als voor degenen die al enige ervaring hebben, maar hun kennis willen verdiepen. De .
  Lees verder ...
 • Eco Day – Invest in the future

  Maak je klaar voor Eco Day 2024: Een dag vol duurzame innovaties! Eco Day 2024 staat voor de deur en wij zijn verheugd om dit jaar weer een dag vol waardevolle inzichten en inspirerende presentaties te organiseren. Dit evenement, dat plaatsvindt op 19 september .
  Lees verder ...
 • The Power of Print: bezoek Dimix op de FESPA HUB op 12 oktober

  Graag verwelkomen we jullie op stand 24-25 om je meer te vertellen over impactvolle trends van onze industrie in samenwerking met FESPA Nederland.  .
  Lees verder ...
 • Dimix en Falk & Ross presenteren: DTF, the next generation

  We nodigen je uit voor een buitengewoon evenement: “DTF, the next generation“, gepresenteerd door Dimix en Falk & Ross, dit najaar. Tijdens deze bijzondere dagen krijg je de kans om de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van DTF te ontdekken. We nodigen je uit .
  Lees verder ...
 • Sign2Com – 8, 9 en 10 oktober 2023

  SIGN2COM is een professionele ‘Get Together’ waar spelers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiewereld zich profileren. Exposanten gaan een creatieve dialoog aan met duizenden bezoekers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiesector. Lees hier meer over het concept van de beurs. Graag verwelkomt .
  Lees verder ...
 • PINT Festival 2.0 – 10 en 11 mei 2023

  We heten u van harte welkom op het PINT festival op 10 en 11 mei 2023. De dagen zullen een festival-sfeer ademen en vooral mooie toepassingen laten zien. Verspreid door de evenementenlocatie vindt u verschillende zones waar onze lokale en regionale partners u meenemen in onze veranderende wereld. Laat u inspireren, informeren en verrassen  .
  Lees verder ...
 • OTP Beurs Namen – 14 maart 2023

  Kom naar de OTP Beurs in Namen om professionals in promotionele artikelen, textiel en prints te ontmoeten. Het beursconcept stelt u in staat om gemakkelijk zakelijke banden te hernieuwen, kansen te versterken en nieuwe producten te ontdekken. Dimix staat ook op deze beurs met .
  Lees verder ...
 • Vakbeurs tedewest – 27 april 2023

  Dimix neemt deel aan de 10e Vakbeurs van Tedewest. Doel vakbeurs Alle technische diensten van West-Vlaanderen samenbrengen om hun ervaring en kennis te delen en te verspreiden. De band tussen de openbare besturen en de bedrijven versterken. De doelgroep van bezoekers zijn de technische .
  Lees verder ...