Events

 • The Power of Print: bezoek Dimix op de FESPA HUB op 12 oktober

  Graag verwelkomen we jullie op stand 24-25 om je meer te vertellen over impactvolle trends van onze industrie in samenwerking met FESPA Nederland.  .
  Lees verder ...
 • Dimix en Falk & Ross presenteren: DTF, the next generation

  We nodigen je uit voor een buitengewoon evenement: “DTF, the next generation“, gepresenteerd door Dimix en Falk & Ross, dit najaar. Tijdens deze bijzondere dagen krijg je de kans om de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van DTF te ontdekken. We nodigen je uit .
  Lees verder ...
 • Sign2Com – 8, 9 en 10 oktober 2023

  SIGN2COM is een professionele ‘Get Together’ waar spelers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiewereld zich profileren. Exposanten gaan een creatieve dialoog aan met duizenden bezoekers uit de reclame-, signage-, media- en communicatiesector. Lees hier meer over het concept van de beurs. Graag verwelkomt .
  Lees verder ...
 • PINT Festival 2.0 – 10 en 11 mei 2023

  We heten u van harte welkom op het PINT festival op 10 en 11 mei 2023. De dagen zullen een festival-sfeer ademen en vooral mooie toepassingen laten zien. Verspreid door de evenementenlocatie vindt u verschillende zones waar onze lokale en regionale partners u meenemen in onze veranderende wereld. Laat u inspireren, informeren en verrassen  .
  Lees verder ...
 • OTP Beurs Namen – 14 maart 2023

  Kom naar de OTP Beurs in Namen om professionals in promotionele artikelen, textiel en prints te ontmoeten. Het beursconcept stelt u in staat om gemakkelijk zakelijke banden te hernieuwen, kansen te versterken en nieuwe producten te ontdekken. Dimix staat ook op deze beurs met .
  Lees verder ...
 • Vakbeurs tedewest – 27 april 2023

  Dimix neemt deel aan de 10e Vakbeurs van Tedewest. Doel vakbeurs Alle technische diensten van West-Vlaanderen samenbrengen om hun ervaring en kennis te delen en te verspreiden. De band tussen de openbare besturen en de bedrijven versterken. De doelgroep van bezoekers zijn de technische .
  Lees verder ...
 • Discover the world of DTF – 23 november & 1 december

  Hoog kwalitatieve textieltransfers produceren gaat dankzij de Dimix Transfer-Jet & Powder-Fix combinatie makkelijker dan ooit. Tijdens de Dimix Discover DTF Days op 23 november en 1 december zijn er live demo’s, DTF product presentaties en leert u alles over deze nieuwe innovatie! .
  Lees verder ...
 • Dimix & Mimaki – Red Carpet Day – 22 november

  Het doek gaat open voor de Mimaki Red Carpet Day op 22 november 2022. Maak kennis met de nieuwste printer van Mimaki: JV330 en ontdek de eindeloze mogelijkheden. De spotlight zal deze dag natuurlijk niet alleen op de JV330 staan, ook Mark Sollman (Product Manager EMEA, Mimaki) zal enkele presentaties geven. In onze showroom zijn diverse andere Mimaki printers te bewonderen, zoals de JV100 .
  Lees verder ...
 • Binnenkort in ons theater: Mimaki JV330

  Maak kennis met de nieuwste printer van Mimaki: de JV330-160. Binnenkort laten we u deze nieuwe machine zien in onze showroom. Houdt onze site en social media kanalen in de gaten voor verdere updates!  .
  Lees verder ...
 • CWT Inspiration Day – 13 september 2022

  Helaas is deze dag geannuleerd. Mocht u de applicatietafel alsnog graag willen bekijken dan kunt u altijd een demo inplannen in onze showroom via uw Dimix accountmanager. Op de CWT inspiration day kunt u gaan kennismaken met alle facetten welk een vlakbed applicatie tafel .
  Lees verder ...