One-way vision graphics

Dimix levert folies van Contravision, marktleider in one-way vision folies, alsook enkele folies onder onze eigen D-Line brand.

Contravision staat gekend voor topkwaliteits one-way vision folies. Ze zijn de uitvinder van het one-way vision concept en lanceren op regelmatige basis nieuwe innovaties.

Nieuw is de high definition one-way vision folie. De perforaties in deze folie zijn kleiner maar staan iets dichter opgesteld. Het verschil in visuele beeldkwaliteit is verbluffend. Ook nieuw zijn one-way vision oplossingen die langs de binnenkant van een raam gekleefd kunnen worden en one-way vision backlit folies.

Een belangrijk voordeel van de Contravision folies is de gepatenteerde Grayliner. Dit rugpapier is grijs van kleur en simuleert het effect dat men bekomt wanneer men de folie op een raam gaat kleven. Dit biedt als voordeel dat men tijdens het printen reeds een goed idee krijgt van de kleuren die men bekomt zodat men kan ingrijpen indien dit niet goed zou zijn. Het gebruik van een witte of transparante liner maakt dat men de uiteindelijke kleuren die men bekomt op een raam niet kan beoordelen zolang de visual niet werd opgekleefd wat uiteraard soms tot problemen leidt. Met de Grayliner wordt dit probleem vermeden.

Onze eigen D-Line one-way vision folies zijn standaard monomere & polymere one-way vision folies met een uitmuntende prijs/kwaliteits verhouding.

Probeer de ContraVision Image Previewer hier

Filters :

Filter op

Toont alle 9 resultaten