Financiering/Lease

Overweegt u een investering in print- of finishing apparatuur, dan kan Dimix kan u hierin bijstaan met een financieringsoplossing op maat.

We werken hiervoor samen met verschillende partners. Ook lange termijn verhuur behoort tot de mogelijkheden.

Contacteer ons vrijblijvend voor een passend voorstel.

 

 


LFH Lease – Nederland

LFH Lease B.V. is net als Lease & Finance Huis onderdeel van de LFH Groep. Hiermee beschikt de groep over de mogelijkheid om, naast de externe financiers, ook op eigen boek leasecontracten te sluiten. LFH Lease B.V. richt zich op een heel breed scala aan objecten. Voornamelijk nieuw maar ook jong gebruikt.

De branches waarin wij voornamelijk actief zijn zijn automotive, transport en logistiek, bouw, productie/industrie, agrarisch en grondverzet.

LFH Lease B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatchappijen.

Werkwijze LFH Lease B.V.

  • Aan de hand van een offerte/factuur van het object en het KvK nummer van de klant ontvangt u het volgende dagdeel een offerte
  • LFH Lease B.V. staat voor persoonlijk contact. Voor het aanbieden van het contract maken we graag persoonlijk kennis.
  • Wij betalen als financier de BTW aan de leverancier. U betaalt BTW over de termijnen
  • Wij financieren 100%

Maurice Dekkers

Samen met een team van Lease&Finance Huis (LFH) help ik organisaties bij het vinden van de juiste leasepropositie. Dit doen wij voor eindgebruikers in het MKB. Maar wij ondersteunen ook leveranciers van kapitaalgoederen bij het aanbieden van financieringsoplossingen voor hun klanten.

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de leasewereld en verzorgen voor u een onafhankelijk advies. Bij LFH kennen wij geen lange doorlooptijden. We zijn altijd op korte termijn bereikbaar. Maar bovenal ontvangt u zeer snel terugkoppeling ten aanzien van uw financieringsvraagstuk.

Wij werken samen met een grote groep leasebedrijven. Hierdoor zijn we in staat om alle leasevormen aan te bieden.

Contact
+31(0)6 – 11 80 04 48 | [email protected] | www.lfhuis.nl