Over Dimix


Dimix pand Breda - foto1

Dimix is actief als groothandel in de grafische sector en gekend als ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat. Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan signmakers, professionele reclame productiebedrijven, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops en nog vele anderen.

Ook industriële klanten die nood hebben aan professionele printoplossingen voor printing op groot formaat of voor het bedrukken van objecten vinden steeds meer de weg naar Dimix. We bedienen onze klanten in de gehele Benelux vanuit Nederland (Breda) en België (Genk).


De beste in ons vakgebied

Onze missie en ambitie is niet om de grootste, maar de beste te zijn in ons vakgebied.

We bezoeken o.a. alle internationale vakbeurzen en blijven zo continu op de hoogte van de allernieuwste trends en materialen. Hierdoor kunnen we innovatieve producten introduceren en trendbepalende toepassingen laten zien aan onze klanten.

Uiteraard zijn we u online ook van dienst middels onze uitgebreide website en webshop. Zo maken we zakendoen voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk.


Kernwaarden

Door middel van een uitstekende service, een berg aan kennis en een no-nonsense aanpak helpen we onze klanten.
De kernwaarden die Dimix kenmerken zijn:

Service

Als klant van Dimix kunt u – naast kwalitatieve producten – rekenen op een hoog serviceniveau. Met een groot team van technisch specialisten in huis, staan wij u bij met vragen rondom apparatuur en lossen we storingen op en bieden wij adequate ondersteuning bij een storing. Als dit telefonisch niet lukt, bezoeken we u graag on-site. Ook een bezoek aan onze ruime showroom in Breda is natuurlijk mogelijk waarbij uw toepassing centraal staat.

Ons internal salesteam in Nederland en België staat dagelijks voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven over onze producten.

Kennis

Doordat wij vele specialisten in huis hebben kunnen we u optimaal adviseren over onze producten. Dit doen we natuurlijk tijdens een persoonlijk gesprek, telefonisch, maar ook middels onze Dimix Academy. Op onze locatie in Breda laten we u kennis maken met diverse onderwerpen om uw werk makkelijker te maken, processen te verbeteren en u te inspireren, zodat u uw klanten optimaal kunt helpen! Wij delen graag onze kennis van onze machines, materialen, rip-software en andere onderwerpen met u. Of het nu gaat om het beste uit uw materiaal te halen, nieuwe markten te ontdekken of gave toepassingen te maken. De trainingen worden altijd afgestemd op uw vraag en werkzaamheden, zodat u het maximale uit de dag haalt.

Door klanten & leveranciers goed te kennen kunnen we optimaal adviseren en ervoor zorgen dat de geleverde producten en diensten leiden tot de gewenste resultaten en daarmee voldoen aan de verwachtingen.

Persoonlijk

Klanten typeren ons als een bedrijf met no-nonsense aanpak. We zijn dynamische onderneming en groeien hard, toch staat de persoonlijke benadering bovenaan.
We streven naar langdurige relaties, uiteraard met klanten, maar ook met onze leveranciers en medewerkers. Met vele van onze klanten, leveranciers & medewerkers gaan de relaties terug tot de jaren 90 van de vorige eeuw.