Canvas & Fine Art printmedia

Dimix levert canvas uit voorraad in diverse kwaliteiten vervaardigt uit 100% katoen of een katoen-polyester combinatie. Ons topproduct is daarbij leverbaar in breedtes tot 2m20.

Ongeacht of u een canvasdoek voor hoogwaardige reproducties van kunst- en fineart-afdrukken zoekt, of een sterk materiaal voor commerciële fototoepassingen – het Dimix assortiment van bedrukbare doeken biedt vele keuzemogelijkheden.

Kunstenaars en fotografen zijn bijzonder enthousiast over de media voor kunstafdrukken in onze Premium lijn SIHL MASTERCLASS.

Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kenmerken zich door optimale materiaaleigenschappen en lange houdbaarheid. Ook de kwaliteitsklassen Prime en Plus omvatten een groot aantal Inkjet canvasdoeken voor uiteenlopende toepassingen.

Zo zijn bijvoorbeeld speciale Canvas drukmedia beschikbaar, die voor de machinale verwerking met grote oplages geoptimaliseerd zijn en waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding in het middelpunt staat. Of doek met hoogwitte coating voor bijzondere zwartdichtheid en een brede kleurenschaal. Ideaal voor alle professionele fotoafdrukken.

Een blik op de uiteenlopende toepassingen, eigenschappen en inktsystemen maakt duidelijk waarom ons assortiment zo omvangrijk is.

Bij Dimix leveren we canvasdoek voor inkten op waterbasis, solvent, latex en (led-)UV.

 

Filters :

Filter op

Toont alle 8 resultaten