Onyx Authorised Reseller

Dimix is authorised reseller van Onyx Graphics en kan u helpen met de implementatie van de diverse Onyx RIP & workflow oplossingen. Hiermee kunnen we u voorzien van goed advies aangaande een eenvoudige of complexe workflow. Daarnaast adviseren we onze klanten hoe zij hun productiviteit kunnen verhogen, hun kosten kunnen verlagen en een concurrentievoordeel kunnen behalen met superieure druk- en kleurenhoeveelheden. Allemaal dankzij Onyx RIP-oplossingen. Onze technische dienst is geschoold om Onyx te installeren, problemen te analyseren en op te lossen.

Het Onyx-productportfolio biedt end-to-end oplossingen voor printproductieworkflow – van ontwerp tot afwerking. De RIP-oplossingen zijn geschikt voor een breed scala aan printtoepassingen en compatibel met alle fabrikanten van grootformaatprinters.

Onyx biedt een brede productrange waarmee wij onze klanten een ruimer aanbod aan oplossingen en services kunnen bieden.

Lees ook het artikel over Onyx TruFit – True-shape nesting voor elke printomgeving

 


Onyx RIPCenter

ONYX RIPCenter-software biedt de controle en eenvoud die nodig zijn om aan de slag te gaan met grootformaat printproductie en om consistente uitvoer van hoge kwaliteit te bereiken tegen een betaalbare prijs. De veelzijdige tools in ONYX RIPCenter-software maken het gemakkelijk om opdrachten voor te bereiden en sneller verkoopbare afdrukken te maken.

Ondersteunt Onyx RIPCenter mijn printer?

Onyx Ripcenter


Onyx PosterShop

ONYX PosterShop RIP-software biedt alle tools die nodig zijn om voorspelbare afdrukken van hoge kwaliteit te verkrijgen. Printoperators zullen het gemakkelijk vinden om meerdere apparaten in een productieomgeving te beheren terwijl ze routinetaken automatiseren die fouten verminderen en een grotere algehele efficiëntie creëren. Met ONYX PosterShop kunnen printproviders gebruikmaken van innovatieve kleurentechnologie, op een bewezen RIP-softwareplatform, dat het gebruiksgemak en de kracht biedt die nodig zijn om sneller verkoopbare prints te produceren.

Ondersteunt Onyx PosterShop mijn printer?


Onyx Thrive

ONYX Thrive-workflowsoftware biedt printserviceproviders een schaalbare oplossing voor printproductie op basis van Adobe®-technologieën. Printserviceproviders kunnen erop vertrouwen dat ze investeren in workflowsoftware die past bij de manier waarop hun winkel vandaag de dag werkt, met de gemoedsrust die gepaard gaat met de mogelijkheid om hun ONYX Thrive-workflowsoftware op te schalen naarmate hun bedrijf groeit. ONYX Thrive maakt een echte end-to-end PDF-workflow mogelijk, van het indienen van digitale bestanden tot kleurbeheer, afdrukken en knippen. De browsergebaseerde gebruikersinterface van Thrive ™ Production Manager maakt workflowcontrole vanaf elke locatie mogelijk, waardoor de productiviteit van zowel de operator als het uitvoerapparaat wordt geoptimaliseerd.

Ondersteunt Onyx Thrive mijn printer?


Onyx Go

ONYX Go is een maandelijks, zonder contract, ONYX RIP-abonnement met alles wat een drukkerij nodig heeft om aan de slag te gaan in groot formaat.

Ondersteunt Onyx Go mijn printer?

 

ONYX Go Lite is een van toonaangevende ONYX RIP-softwareoplossing op abonnementsbasis. Het bevat:

 • 1 actieve printer
 • 2 gelijktijdige RIP-processors (RIP Engine) voor het verwerken van meerdere bestanden
 • 1 Job Editor om bestanden te bewerken en voor te bereiden voordat ze worden afgedrukt
 • Onbeperkte ondersteuning van roll-to-rollsnijder

Bekijk en bestel hier

ONYX Go Plus is een maandelijks abonnement zonder contract op de toonaangevende ONYX RIP-software die het dubbele van de kracht van ONYX Go lite biedt. Het meest geschikt voor drukkerijen met meer dan één printer die meer controle over de uitvoer willen.

Het bevat:

 • 2 Actieve printer
 • 4 gelijktijdige RIP-processors (RIP-engine) voor het afhandelen van meerdere bestanden
 • 1 Job Editor om bestanden te bewerken en voor te bereiden voordat ze worden afgedrukt
 • Onbeperkte ondersteuning van rol-naar-rolsnijder

Productietools:

 • Swatch Books 2.0
 • Speciale inktondersteuning
 • Layout Tool
 • Bloeden
 • Doorvoertules

Hulpprogramma’s voor kleurbeheer:

 • Media manager
 • DeviceLink +
 • ICC-profilering

Bekijk en bestel hier


 

Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van overstappen naar Onyx RIP-software? Neem dan contact met ons op voor een passend advies of kom naar één van onze Onyx trainingen.


Informatie aanvragenDemo aanvragenOfferte aanvragen

Anti-spam:
Anti-Spam vraag :