Blog

 • CWT – Eindejaarsactie

  Koopt u voor het einde van het jaar nog één van de onderstaande geselecteerde CWT modellen dan ontvangt u een interessante korting!  .
  Lees verder ...
 • Nieuw: Contra Vision Dual-Color Signage Perforated Films

  Met de nieuwe tweekleurige geperforeerde films kunnen intern verlichte doosletters, borden en displays ’s nachts worden getransformeerd. Produceren van zwarte overdag/witte of gekleurde nachtelijke doosletters Performance Black in 20% transparantie is een zwart-op-zwart geperforeerde film bedoeld voor de productie van tweekleurige bewegwijzering met achtergrondverlichting. .
  Lees verder ...
 • Het belang van een goede mal bij flatbed UV printers

  Als u een vlakbed UV-printer gebruikt, kan het gebruik van een mal zeer handig zijn om onregelmatige vormen en producten te bedrukken. Een mal, ook wel jig genoemd, is een template om artikelen op de bodem van uw printer te lokaliseren en te helpen bij herhaaldelijk drukken met grote nauwkeurigheid. .
  Lees verder ...
 • Nu een gratis CG-130AR plotter bij een Mimaki JV100 of JV330

  Koopt u voor het eind van dit jaar (t/m 31 december 2022) een JV330 of JV100, dan krijgt u de CG-130AR snijplotter gratis. .
  Lees verder ...
 • Upgrade nu uw LEF naar een LEF2 met de Value upgrade kit!

  Eigenaars van een Roland DG VersaUV LEF-serie printer kunnen nu genieten van een upgrade van hun machines naar de nieuwste geavanceerde functies van de LEF2-serie om te genieten van een verbeterde productbetrouwbaarheid, efficiëntie en uitvoerkwaliteit .
  Lees verder ...
 • Dimix Belux sponsor GREENYARD VC Maaseik

  Dimix Belux is zakenvriend bij de volleybalclub GREENYARD VC Maaseik, de absolute volleybaltop van België .
  Lees verder ...
 • Discover the world of DTF – 23 november & 1 december

  Hoog kwalitatieve textieltransfers produceren gaat dankzij de Dimix Transfer-Jet & Powder-Fix combinatie makkelijker dan ooit. Tijdens de Dimix Discover DTF Days op 23 november en 1 december zijn er live demo’s, DTF product presentaties en leert u alles over deze nieuwe innovatie! .
  Lees verder ...
 • Dimix & Mimaki – Red Carpet Day – 22 november

  Het doek gaat open voor de Mimaki Red Carpet Day op 22 november 2022. Maak kennis met de nieuwste printer van Mimaki: JV330 en ontdek de eindeloze mogelijkheden. De spotlight zal deze dag natuurlijk niet alleen op de JV330 staan, ook Mark Sollman (Product Manager EMEA, Mimaki) zal enkele presentaties geven. In onze showroom zijn diverse andere Mimaki printers te bewonderen, zoals de JV100 .
  Lees verder ...
 • WAGMI Technologies: We are going to make it 3D

  Het 3D bedrijf WAGMI Technologies bestaat uit 3 personen; Jordy Meeder, Nick Meeder en Jordi Drieman. Samen hebben ze begin 2022 het full colour 3D print en 3D scan bedrijf opgericht met ieder hun eigen expertise binnen het bedrijf. Vanaf maart staat de Mimaki 3DUJ-553 in de productieruimte te draaien. .
  Lees verder ...
 • Hoe overleeft uw printbedrijf de energiecrisis?

  Duurzaamheid wordt steeds meer een belangrijke factor in het kiezen van een printtechnologie. Europese doelen met betrekking tot het terugdringen van de CO2-uitstoot, om klimaatverandering tegen te gaan, zullen op de lange termijn gevolgen hebben voor de grafische industrie. Ook neemt de vraag van .
  Lees verder ...