Meld je aan voor het Omega Skinz Mission Impossible Event op 9 oktober

test

Een totaal nieuw assortiment carwrap film ziet binnenkort het levenslicht. Maar wacht; niet zomaar een wrap film. Het is een exclusieve serie gegoten film die volgens de allerhoogste Europese standaarden in België wordt geproduceerd. Het is een bijzonder product, volledig afgestemd op de auto- en bootindustrie van nu. Het is bedoeld voor de meest exclusieve voertuigen. Het is OMEGA-SKINZ.

OMEGA-SKINZ is een dubbel gegoten wrapping film met micro air channel lijmlaag. De combinatie zorgt voor makkelijke montage van grote oppervlakken, correctiemogelijkheid zonder scheuren of uitrekken en geen onnodige verkleuringen bij strekking. Volledig 3D vervormbaar. Door de dikte van 100 micron is OMEGA-SKINZ ook uitermate geschikt voor jacht- en bootwrap.

DE GROTE ONTHULLING: 9 OKTOBER 2021

Alle kleuren blijven geheim tot op de grote dag van de onthulling. Op deze dag vindt er een groot event plaats bij de fabriek, genaamd MISSION IMPOSSIBLE. Tussen wedstrijden, demonstraties en entertainment worden de kleuren in de ochtend gepresenteerd aan de bezoekers.

Het hele event zal wereldwijd uitgezonden worden. Jij kan aanwezig zijn. Beleef dit uniek event live en behoor tot de eersten die de allermooiste wrapkleuren ter wereld te zien krijgen.

  • Wereldpremière OMEGA-SKINZ car wrap film
  • Live demo’s en clinics
  • Wrap-Warrior wedstrijd
  • Fabrieksrondleiding
  • Ontmoet internationale car wrappers
  • Bezoek de OMEGA-SKINZ foto- & film studio
  • Muziek & entertainment

Locatie Event:

Stationsstraat 43
3530 Houthalen-Helchteren, BELGIË

Wil je erbij zijn?

Meld je dan aan via onderstaand formulier:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Wil je liever zelf leren wrappen met deze folie?

Schijf je dan in voor de Dimix Academy op 7 december.