Voertuig graphics worden nog beter met Contra Vision AutoGraph

test

Contra Vision® AutoGraph is een geperforeerde raamfolie met 40% transparantie. Deze exclusieve folie is voorzien van gepatenteerde luchtkanalen in de lijm, waardoor een eenvoudige installatie zonder luchtbellen mogelijk is als deze wordt overgelamineerd.

AutoGraph biedt ook een aantal aanvullende productvoordelen, waardoor het de ideale keuze is voor voertuigbelettering en andere overgelamineerde toepassingen:

  • Gepatenteerde technologie zorgt voor een eenvoudigere, luchtbelvrije installatie en minimaliseert vervorming van de doorkijk door overmatig gebruik van een rakel.
  • Een dunnere polymere frontfilm zorgt voor een betere vervormbaarheid voor gebogen voertuigruiten.
  • Biedt een verbeterde hechting, terwijl de goede verwijderbaarheid behouden blijft.
  • Speciaal samengestelde lijm zorgt voor een betrouwbare toepassing bij koud weer tot 0°C.

Hoewel het overlamineren van geperforeerde raamfolie niet altijd nodig is, wordt het ten zeerste aanbevolen om de doorzichtigheid te behouden op afbeeldingen die worden blootgesteld aan water en vuil.

Overgelamineerde geperforeerde raamfolies moeten droog worden aangebracht, omdat er luchtbellen onder het oppervlak kunnen blijven zitten. Als u deze belletjes doorprikt, kan het materiaal kwetsbaar worden voor het binnendringen van vocht, en agressief aanrakelen kan ook het overlaminaat beschadigen, waardoor het doorzicht wordt aangetast en er zichtbare strepen op het raam kunnen achterblijven.

Onze exclusieve Contra Vision® AutoGraph™ geperforeerde raamfolie lost deze problemen op!

AutoGraph beschikt over luchtkanalen in de lijm.

Deze kanalen passeren elke perforatie, zodat bij overlaminatie en toepassing op glas alle ingesloten lucht gemakkelijk door het netwerk van kanalen kan ontsnappen, wat resulteert in een soepele en luchtbelvrije toepassing.

Contra Vision® optisch helder overlaminaat CL50CY is een gegoten PVC van 50 micron, aanbevolen voor gebruik met AutoGraph, en biedt uitstekende optische helderheid en bescherming, en is geschikt voor alle overgelamineerde toepassingen, inclusief gebogen voertuigruiten.

Download brochure Download datasheet