CWT 1737 Evolution Max winnaar Pinnacle InterTech Award en Pinnacle Product Award van het jaar 2021

test

CWT Worktools kondigt met trots aan dat de PRINTING United Alliance, de meest uitgebreide vereniging van drukkerijen en grafische bedrijven in de VS, de CWT Worktools vlakbed applicator CWT 1737 Evolution Max heeft uitgeroepen tot ontvanger van de prestigieuze Pinnacle InterTech Award en Pinnacle Product Award van het jaar 2021.

De Pinnacle Awards zijn een voorbeeld van nieuwe technologie die door ervaren vakjuryleden als werkelijk innovatief wordt beschouwd en die waarschijnlijk een grote impact zal hebben op drukkerijen en grafische bedrijven.

Meer over de CWT 1737 Evolution Max

De CWT 1737 Evolution Max is een lamineermachine voor professionele signmakers en drukkers. Het is een innovatief pakket met elektronische drukregeling, een elektrische horizontale glijstang en een heat-assist lamineerwals. Dit betekent nauwkeurigere instellingen en sneller monteren en lamineren zonder verzilvering. De te lamineren plaat wordt bovenop de LED glazen tafel gelegd en het rolportaal beweegt eroverheen, een ontwerp dat ongeveer een halve meter ruimte bespaart in vergelijking met conventionele rollamineermachines. De volledige automatisering vermindert de benodigde arbeid tot één operator. Dankzij de elektrische heffunctie kan de hoogte van de tafel worden aangepast aan de lengte van de operator. De juryleden waren overtuigd van de mate van automatisering en de daarmee gepaard gaande productiviteitsstijging.