DTF Academy – 25 juni 2024

test

Wij nodigen je van harte uit voor de aankomende DTF Academy training op dinsdag 25 juni 2024. Deze leerzame dag is perfect voor zowel beginners in de Direct-to-Film (DTF) technologie als voor degenen die al enige ervaring hebben, maar hun kennis willen verdiepen. De training vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur en we zorgen voor een volledig verzorgde lunch. Met een maximum van 10 deelnemers garanderen we een persoonlijke en intensieve leerervaring. De kosten voor deze training bedragen € 99,- ex BTW per deelnemer.

Programma en inhoud 

Tijdens deze uitgebreide training beginnen we met een inleiding en kennismaking, gevolgd door een overzicht van de DTF technologie. Je leert de basisprincipes en de workflow van DTF, inclusief de voordelen en toepassingen op verschillende materialen. Ook praktische aspecten zoals wasinstructies voor DTF transfers komen aan bod.

Na een korte pauze duiken we dieper in de Mimaki TxF Series printers, waarbij we de innovaties en specificaties van deze modellen toelichten. Ook de Roland BY-20 komt aan bod.

Vervolgens krijg je een gedetailleerde training in Rasterlink 7 RIP en VersaWorks software, waarin we ingaan op de belangrijkste functies en mogelijkheden voor kleurbeheer en automatisatie.

Na de lunchpauze ga je de machines in werking zien en wordt er hands-on uitleg gegeven. De dag wordt afgesloten met een Q&A sessie, waarin je al je vragen kunt stellen en we de belangrijkste punten van de training samenvatten.

Deze training biedt een uitstekende gelegenheid om zowel de basis als de geavanceerdere aspecten van DTF technologie onder de knie te krijgen. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in om je plek te reserveren.

Inschrijven

Gelieve elke deelnemer afzonderlijk in te schrijven.
Na inschrijving ontvangt u van ons de factuur voor deze dag.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Ben je in het bezit van een DTF Machine?

 

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op de DTF Academy training!