Eco Day – Invest in the future

test

Maak je klaar voor Eco Day 2024: Een dag vol duurzame innovaties!

Eco Day 2024 staat voor de deur en wij zijn verheugd om dit jaar weer een dag vol waardevolle inzichten en inspirerende presentaties te organiseren. Dit evenement, dat plaatsvindt op 19 september 2024, richt zich op het bevorderen van duurzaamheid in de signbranche.

Tijdens Eco Day behandelen we belangrijke vraagstukken zoals het verminderen van de ecologische impact van PVC-materialen en het zoeken naar duurzame oplossingen. Met gastsprekers zoals Eduard Hoogendijk van FESPA NL, die zijn expertise zal delen over duurzame ontwikkelingen in de grafische industrie, en demonstraties van innovatieve producten zoals de Roland TrueVis AP-640, belooft dit een waardevolle dag te worden.

Programma:

  • Duurzaamheid in de Signbranche door Eduard Hoogendijk – FESPA Nederland
  • A New Way to Print door René van der Weijde – Roland DG
  • Duurzaamheid: meer dan een milieuvriendelijk product door Peter van de Vivere – Grafityp
  • Act on Green door Simon Posseth – Graphtec Europe

Eco Day biedt niet alleen de mogelijkheid om meer te leren over duurzaamheid, maar ook om te netwerken met professionals uit de industrie en om de nieuwste duurzame producten en technologieën te ervaren.

Inschrijven:

Mis deze kans niet! Schrijf je in voor de ochtend- of middagsessie via deze link.

Eco Day 2024 is dé gelegenheid om bij te dragen aan een groenere toekomst en om je bedrijf te laten bloeien met duurzame oplossingen. We hopen je daar te zien!

Tot ziens op 19 september 2024!

Download informatiebrochure