Mimaki TXF 150 én 300 – Direct uit voorraad leverbaar + gratis hittepers

test

Bij Dimix zijn de Mimaki TXF150 en TXF300 DTF (Direct-to-Film) printers nu direct uit voorraad leverbaar. Deze geavanceerde machines bieden een revolutie in textieldruk en zijn ontworpen om aan de eisen van moderne printbedrijven te voldoen.

Mimaki TXF150: Kwaliteit en efficiëntie

De Mimaki TXF150-75 is een compacte en kostenefficiënte DTF printer die uitblinkt in gebruiksgemak en printkwaliteit. Belangrijke kenmerken zijn:

 • Printsnelheid: Snel en efficiënt met een hoge productiviteit.
 • Printresolutie: Hoge resolutie prints tot 1440 dpi voor scherpe en levendige kleuren.
 • Gebruiksvriendelijk: Intuïtieve bediening en eenvoudig onderhoud maken deze printer ideaal voor kleinere productieomgevingen.
 • Inktsysteem: Betrouwbaar en duurzaam inktsysteem met uitstekende hechteigenschappen op verschillende textielsoorten.

Mimaki TXF300: Voor de grotere productie

Voor grotere productievolumes biedt de Mimaki TXF300-75 een nog robuustere oplossing. Deze printer is ontworpen voor bedrijven die een hoog volume aan textieldrukwerk produceren. Belangrijke kenmerken zijn:

 • Hogere Printsnelheid: Vergeleken met de TXF150, biedt de TXF300 een aanzienlijk hogere printsnelheid, wat resulteert in een hogere output.
 • Geavanceerde Technologie: Uitgerust met de nieuwste printkoptechnologie voor nog betere precisie en kleurconsistentie.
 • Breedte: Grotere printbreedte voor het bedrukken van grotere textieloppervlakken in één doorgang.
 • Automatisering: Geavanceerde automatiseringsmogelijkheden voor een efficiënter productieproces en minder stilstand.

Verschillen in een oogopslag:

 • Capaciteit en Snelheid: De TXF300 is ontworpen voor hogere productievolumes en biedt een snellere output dan de TXF150.
 • Breedte van Print: De TXF300 kan bredere textieloppervlakken bedrukken, ideaal voor grotere projecten.
 • Technologische Voordelen: Beide printers bieden uitstekende printkwaliteit, maar de TXF300 beschikt over geavanceerdere technologieën voor nog meer precisie en snelheid.

Met deze nieuwe DTF printers van Mimaki kunt u rekenen op ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Of u nu een kleine onderneming bent die net begint met DTF-printen of een groot productiebedrijf dat op zoek is naar de beste technologie, Dimix heeft de oplossing die bij u past.

Actie – Gratis hittepers cadeau!

Bij bestelling van een Mimaki TXF ontvangt u nu een GRATIS dubbele manuele hittepers t.w.v. € 2.980 cadeau! 

Mis deze kans niet en bestel de Mimaki TXF om van deze actie te profiteren!

Kom langs bij Dimix voor een demo of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze experts staan klaar om u te helpen de beste keuze te maken voor uw bedrijf.