Ben jij het geklapper ook zo zat?

test

Bij talloze bedrijven kom je nog de ouderwetse Sinus vouwmachines tegen, beter bekend als ‘klappers’ vanwege het onaangename geluid dat ze produceren. Deze machines veroorzaken niet alleen overlast door het geklapper, maar brengen ook risico’s met zich mee, zoals het gevaar van verwondingen door scherpe messen en de complexiteit van bediening. Bovendien heeft de Arbo-dienst hier ook haar bedenkingen bij.

Het is hoog tijd om afscheid te nemen van die oude ‘klapper’ en over te stappen op de ROWE VarioFold, een geavanceerde, geruisloze, en elektrische vouwmachine. De ROWE VarioFold is ontworpen voor diverse toepassingen, zoals het vouwen van bouw- en constructietekeningen, maar ook voor patronen, elektrische schema’s en kaarten. ROWE, een toonaangevende Duitse fabrikant, staat bekend om haar hoogwaardige apparatuur die met name wordt gewaardeerd in de copyshop, architectuur, overheidsinstellingen, bouw en constructiewereld.

Waarom overstappen op de ROWE VarioFold?

  • Fluisterstil: Geen geluidsproblemen meer.
  • Veilig volgens Arbo-normen: Geen gevaar voor verwondingen en geen risico op gehoorbeschadiging, CE gecertificeerd.
  • Handige invoertafel en opvangsysteem: Efficiëntie gegarandeerd.
  • Duitse degelijkheid: Betrouwbare kwaliteit.
  • Elektrisch: Gemakkelijke bediening.

Inruilactie

Mis onze speciale actie niet: Ruil je oude Sinus vouwmachine in en ontvang € 800,- korting bij aanschaf van een ROWE VarioFold. Maak de overstap naar een stille en efficiënte vouwmachine en profiteer van de voordelen van de Duitse kwaliteit.

Combinatie met de HP Designjet T850 en T950

De ROWE Variofold is een perfecte aanvulling op de nieuw gelanceerde HP DesignJet T850 en T950. Deze HP printers zijn ontworpen voor het kopiëren, scannen en printen van A3-documenten rechtstreeks uit de cassette en A1/A0-tekeningen vanaf de rol. Deze innovatieve printers brengen efficiëntie en veelzijdigheid naar een nieuw niveau. De prints die u met de HP heeft gemaakt worden feilloos gevouwen door de ROWE Variofold. Een gouden combinatie!

Lever uw oude HP en Sinus bij ons in en ontvang dubbel inruilvoordeel!

*Actie wegens succes verlengd tot 31/01/2024