Crea-Press – Alles op gebied van textielbedrukking

test

Crea-Press is onder handen van Marc de Caluwe en Claudia Boone sinds 2017. Voorheen zat het bedrijf in Wachtebeke, in 2017 heeft het stel Crea-Press overgenomen en zijn alle bedrijfsactiviteiten verhuisd naar Gent. Marc zit al vanaf 1995 in de textielmarkt.

Crea-Press maakt allerhande drukwerk en hebben alle mogelijke apparatuur in huis om dit te kunnen doen. Denk hierbij aan sublimatie, borduren, transfers, zeefdruk. Ze zijn tevens fabrikant van textiel, zoals fietskleding, crosskleding, loopshirts etc. Crea-Press werkt voornamelijk voor doorverkoop.

Voorheen werkten ze voornamelijk met printflex. Met de komst van de Transfer-Jet en Powder-Fix is dit eigenlijk overbodig geworden. “Het scheelt ons enorm veel werk en tijd in pellen van de flex. Met de DTF-oplossing hoeft dit niet meer. Dit heeft eigenlijk al het printflex vervangen.”

Crea-Press is het eerste Belgische bedrijf waar Dimix de Transfer-Jet en Powder-Fix geïnstalleerd heeft (april 2021). Marc licht toe: “Ik was eigenlijk in de markt voor een andere printer die mijn printflex kon gaan printen, maar toen kwam Dimix met deze nieuwe oplossing. Hier wilde ik wel instappen, en met succes! We proberen er eigenlijk alles mee te doen, de machine draait dan ook bijna continu.” De ervaringen van klanten zijn ook erg positief: “Klanten die voorheen hun logotransfers in printflex bij ons bestelden zijn zeer tevreden over de DTF transfers die ze nu ontvangen.”

“De Transfer-Jet levert ons veel tijd en daarmee effectiviteit op. Nu kunnen we sneller schakelen en zijn ook spoedopdrachten of lage oplages prima om te doen.”

Meer info