Adviseurs


Nederland


Lars Vreeke

Eigenaar – Directeur

Lars staat, als eigenaar van het bedrijf, ook altijd persoonlijk klaar om als adviseur zijn kennis over te dragen aan de klanten. Sinds 1997 is hij actief in de markt van groot formaat printen en lamineren en heeft daardoor veel kennis opgebouwd.

Don Vervooren

Operational & Product Manager

Don staat voor u klaar als het gaat om het geven van adviezen op maat. Vertrouwen staat bij Don hoog in het vaandel en hij probeert voor zijn klanten altijd een win-winsituatie te creëren. Don is actief in de signbranche sinds 2003.

Martin Wuijster

Sales Manager

Met ruim 20 jaar ervaring bij Sihl Direct en ruim 30 jaar ervaring in de sign- en printbranche kan Martin u alles vertellen over printapparatuur.


Marc Kruit

Account Manager 

Marc is 30 jaar werkzaam in de grafische wereld, waarvan inmiddels 20 in de sign-industrie, en voor vele relaties in Noord Nederland geen onbekende. Zijn commerciële en technische kennis en ervaring maken hem een volwaardige gesprekspartner met een verfrissende kijk op zaken. “Meedenken vanuit het oogpunt van de klant, en daarmee samen aan een duurzame en succesvolle relatie bouwen, dat is mijn passie.”

Patrick van Doorn

Productmanager Hardware & Inks

Al meer dan 15 jaar is hij werkzaam binnen de sign branche als adviseur en deskundige op het gebied van alles wat met deze branche te maken heeft. Relatiebeheer staat hoog in het vaandel bij Patrick.

Nick de Gier

Account Manager

Nick is sinds 1991 in dienst bij Sihl en sinds 1996 actief in de verkoop. Hij is een echte relatie beheerder en zorgt ervoor dat de klant door middel van de de juiste adviezen de juiste keuze maakt. Gespecialiseerd in large format, zowel hardware als media. Hij is actief in regio Brabant en Limburg.


Carlos Dubach

Account Manager

Carlos is al meer dan 30 jaar werkzaam in de grafische sector. Hij heeft vele jaren ervaring als manager customer service bij Sihl. Altijd op zoek naar de beste samenwerking tussen Sihl/Dimix en de klant. Uitstekend relatiebeheerder, oplossingsgericht, eerlijk en betrouwbaar kenmerken Carlos.

Patrick Weber

Internal Sales

Patrick zit bijna 12 jaar in deze mooie business. Hiervoor was hij werkzaam bij Sihl Direct. Met zijn jarenlange kennis van producten probeert Patrick de klant altijd juist te woord te staan.

André Meulenbroek

Internal Sales

André heeft meer dan 30 jaar ervaring in de markt van large-format printing binnen verschillende functies bij Sihl Direct bv. Binnen Dimix is André actief bij interne verkoop en staat hij in direct contact met de klant. Dagelijks zet hij zich maximaal in om voor zijn klanten de best passende oplossing te realiseren. André hecht veel waarde aan klantrelaties, uitstekende service en een gezonde dosis humor.


Peter Sluiter

Internal Sales

Bij Peter staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. In zijn tijd bij Sihl stond Peter als service engineer, technische dienst planner en het laatste jaar als medewerker verkoop binnendienst altijd klaar voor de klanten. Nu bij Dimix op de afdeling internal sales helpt hij klanten door het beantwoorden van vragen en met het plaatsen van orders.

Madelon Thijs

Marketing Manager

Madelon is een enthousiaste (online) marketing- en communicatiespecialist met daarnaast een passie voor grafisch ontwerp. Door haar ruime ervaring en creatieve inslag denkt ze graag out-of-the-box en zoekt naar oplossingen waarbij de klant centraal staat.

Nicole van Deursen

Sales & Marketing Assistent


Ruud Molenaar

Finance

 

Bart Greebe

Bart Greebe

Sales Manager 3DMIX

 


België


Liesbeth Houbrechts

Sales Manager

Liesbeth Houbrechts is binnen Dimix verantwoordelijk voor het verkoopteam. Mensenkennis, inlevingsvermogen en gedrevenheid zijn Liesbeth haar sterkste eigenschappen. Zij is actief in de wereld van sign & display sinds 2004, toen zij haar carrière startte in het commerciële team van Multi-fix.

Frederik Kusé

Account Manager

Na zijn grafische opleiding aan de HIGRO was Frederik een groot deel van zijn carrière actief bij een textieldrukkerij, waar hij zich opwerkte tot productiemanager. Deze ervaringen  nam Frederik mee naar Dimix waar hij commercieel verantwoordelijk is voor Oost en West Vlaanderen, Vlaams Brabant en een gedeelte van Brussel. Frederik is gedreven, loyaal en gaat tot het uiterste om zijn klanten steeds een oplossing aan te bieden.

Filip Naten

Internal Sales & Product Manager Sign

Na een boeiende opleiding Marketing aan de PXL is Filip ondertussen al wat jaren actief in de sign & display wereld. Empathie en vertrouwen vindt hij heel belangrijk om op lange termijn te kunnen samenwerken. Let’s go for it!


Ives Jansen

Internal Sales

Eind 2015 heeft Ives géén seconde getwijfeld om met zijn jarenlange ervaring de opstart mee te helpen verwezenlijken van Dimix Belux.  Ives is binnen Dimix Belux verantwoordelijk voor de interne verkoop en is het directe aanspreekpunt van de klant. Hij staat garant voor een flexibele en dynamische aanpak met een hoog service gehalte.

Evelien Vandeweyer

Internal Sales

Na jaren werken in de transportsector heeft Evelien de luchtvracht vervangen voor een ander avontuur. Nog nieuw in de wereld van signmaking, dus elke dag is een leerproces. De klanten verder helpen met een passende oplossing is bij Evelien de eerste prioriteit.

Kris Meuwissen

Operational & IT Manager 

Voor Kris bij Dimix actief was beklede hij diverse functies bij Multi-fix, de laatste 3 jaar als logistics & supply chain manager. Binnen Dimix Belux is Kris verantwoordelijk voor de operationele zaken (aankoop, logistiek, IT, klachten) en staat hij de binnendienst bij met raad & daad. Kris verzorgt ook de planning van de technische dienst.