Adviseurs


Nederland


Lars Vreeke

Eigenaar – Directeur

Lars staat, als eigenaar van het bedrijf, ook altijd persoonlijk klaar om als adviseur zijn kennis over te dragen aan de klanten. Sinds 1997 is hij actief in de markt van groot formaat printen en lamineren en heeft daardoor veel kennis opgebouwd.

Don Vervooren

Operational- & Tech Manager

Don staat voor u klaar als het gaat om het geven van adviezen op maat. Vertrouwen staat bij Don hoog in het vaandel en hij probeert voor zijn klanten altijd een win-winsituatie te creëren. Don is actief in de signbranche sinds 2003.

Martin Wuijster

Sales Manager

Met ruim 20 jaar ervaring bij Sihl Direct en ruim 30 jaar ervaring in de sign- en printbranche kan Martin u alles vertellen over printapparatuur.


Carlos Dubach

Account Manager

Carlos is al meer dan 30 jaar werkzaam in de grafische sector. Hij heeft vele jaren ervaring als manager customer service bij Sihl. Altijd op zoek naar de beste samenwerking tussen Sihl/Dimix en de klant. Uitstekend relatiebeheerder, oplossingsgericht, eerlijk en betrouwbaar kenmerken Carlos.

Patrick van Doorn

Productmanager Hardware & Inks

Al meer dan 15 jaar is hij werkzaam binnen de sign branche als adviseur en deskundige op het gebied van alles wat met deze branche te maken heeft. Relatiebeheer staat hoog in het vaandel bij Patrick.

Nick de Gier

Account Manager

Nick is sinds 1991 in dienst bij Sihl en sinds 1996 actief in de verkoop. Hij is een echte relatie beheerder en zorgt ervoor dat de klant door middel van de de juiste adviezen de juiste keuze maakt. Gespecialiseerd in large format, zowel hardware als media. Hij is actief in regio Brabant en Limburg.


 

Jessie Gabriëls

Account manager

Relaties bouwen en relaties beheren is voor Jessie geen onbekend terrein met haar achtergrond in de sales- en uitzendwereld. Haar klanten en relaties blij maken, dat is waar zij zelf ook gelukkig van wordt. Het doel van Jessie is om u te ontzorgen bij het realiseren van uw eindproduct. Gaat u binnenkort met Jessie het aanbod in digitale print producten bij DIMIX ontdekken? Jessie staat al te trappelen!

Isa Kacmaz

Account Manager

Isa is al meer dan 15 jaar werkzaam in de Signbranch. Hij is gespecialiseerd in transfermaterialen/kleurfolies en printmedia’s. Hij staat altijd klaar voor advies en hulp en denkt graag mee met opdrachten en om eventuele klachten op te lossen. Hij bouwt graag relaties op en uit om samen te groeien.

 


Patrick Weber

Internal Sales

Patrick zit bijna 12 jaar in deze mooie business. Hiervoor was hij werkzaam bij Sihl Direct. Met zijn jarenlange kennis van producten probeert Patrick de klant altijd juist te woord te staan.

André Meulenbroek

Internal Sales

André heeft meer dan 30 jaar ervaring in de markt van large-format printing binnen verschillende functies bij Sihl Direct bv. Binnen Dimix is André actief bij interne verkoop en staat hij in direct contact met de klant. Dagelijks zet hij zich maximaal in om voor zijn klanten de best passende oplossing te realiseren. André hecht veel waarde aan klantrelaties, uitstekende service en een gezonde dosis humor.

Nicole van Deursen

Debiteurenbeheer

Nicole zorgt al tientallen jaren voor een strak en georganiseerd debiteurenbeheer. Ze houdt zich met het opmaken en versturen van facturen, het bijhouden van de betaling van die facturen en het opstarten van een herinnerings- of aanmaningsfacturen.


Ruud Molenaar

Finance

Ruud is leidinggevende binnen de afdeling financiële administratie binnen Dimix. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek), zorgt voor een goede inrichting en afstemming van de administratie en de administratieve processen binnen Dimix.

Madelon Kooijmans

Marketing Manager

Madelon is een enthousiaste (online) marketing- en communicatiespecialist met daarnaast een passie voor grafisch ontwerp en fotografie. Door haar ruime ervaring en creatieve inslag denkt ze graag out-of-the-box en zoekt naar oplossingen waarbij de klant centraal staat.

Bram van Oosterhout

Marketing assistent

Bram ondersteunt de marketing van Dimix, met focus op vormgeving en marketingondersteuning. Daarnaast werkt hij aan internal sales en het ontwikkelen van systemen voor zowel de organisatie als klanten. Gespecialiseerd in grafisch ontwerp, biedt hij met zijn brede skillset in video- en statische vormgeving klanten de beste ervaring.


Peter Sluiter

Helpdesk Tech

Bij Peter staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. In zijn tijd bij Sihl stond Peter als service engineer, technische dienst planner en het laatste jaar als medewerker verkoop binnendienst altijd klaar voor de klanten. Nu bij Dimix op de afdeling internal sales helpt hij klanten door het beantwoorden van vragen en met het plaatsen van orders.

Linda Verbraak

Technical Administration

 


België


Liesbeth Houbrechts

Sales Manager

Liesbeth Houbrechts is binnen Dimix verantwoordelijk voor het verkoopteam. Mensenkennis, inlevingsvermogen en gedrevenheid zijn Liesbeth haar sterkste eigenschappen. Zij is actief in de wereld van sign & display sinds 2004, toen zij haar carrière startte in het commerciële team van Multi-fix.

Geert Vande Walle

Account Manager

Al 18 jaar werkte Geert als zelfstandige in de wereld van drukwerk. De vele ervaring die hij in zijn drukkerij kon opdoen, wil hij benutten om de klant steeds de juiste oplossing aan te bieden.
Nieuwe relaties opbouwen en behouden is zijn prioriteit binnen Dimix. Zijn ambitie is dan ook om heel toegankelijk en aanspreekbaar te zijn.

Frederik Kusé

Account Manager

Met ruim 20 jaar ervaring in de grafische industrie kan Frederik zijn klanten optimaal adviseren. Relaties onderhouden is zijn kracht.


Filip Naten

Product Manager Films & Tapes
Product Manager Sign
Purchase Manager

Na een boeiende opleiding Marketing aan de PXL is Filip ondertussen al wat jaren actief in de sign & display wereld. Empathie en vertrouwen vindt hij heel belangrijk om op lange termijn te kunnen samenwerken. Let’s go for it!

Kris Meuwissen

Operational & IT Manager 

Voor Kris bij Dimix actief was beklede hij diverse functies bij Multi-fix, de laatste 3 jaar als logistics & supply chain manager. Binnen Dimix Belux is Kris verantwoordelijk voor de operationele zaken (aankoop, logistiek, IT, klachten) en staat hij de binnendienst bij met raad & daad. Kris verzorgt ook de planning van de technische dienst.

 


Ives Jansen

Internal Sales

Eind 2015 heeft Ives géén seconde getwijfeld om met zijn jarenlange ervaring de opstart mee te helpen verwezenlijken van Dimix Belux.  Ives is binnen Dimix Belux verantwoordelijk voor de interne verkoop en is het directe aanspreekpunt van de klant. Hij staat garant voor een flexibele en dynamische aanpak met een hoog service gehalte.

Evelien Vandeweyer

Internal Sales

Na jaren werken in de transportsector heeft Evelien de luchtvracht vervangen voor een ander avontuur. Nog nieuw in de wereld van signmaking, dus elke dag is een leerproces. De klanten verder helpen met een passende oplossing is bij Evelien de eerste prioriteit.