3TAC: Opvallen met lichtreclame

test

“Als mensen zeggen dat het niet kan, dan worden wij wakker.”

3TAC uit Oss is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve en innovatieve lichtreclame. Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en installeert alle denkbare vormen van lichtreclame. Ontwerp, productie én montage van lichtreclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt volgens de hoogste standaarden in de markt. Het bedrijf staat onder leiding van René Huizinga en heeft 13 man in dienst.

Projecten

Voor een relatief klein bedrijf heeft het al vele mooie en vooral grote projecten mogen opleveren.

Floor Timmers, commercieel manager bij 3TAC, vertelt: “Wat we het liefste doen zijn grote, full-service projecten. De klant volledig van A tot Z ontzorgen en in het hele proces meedenken om zo het beste resultaat te bereiken. We gaan echt voor gave oplossingen voor onze klanten.

We zijn ook best een technisch bedrijf, maar kunnen daardoor ook heel veel verschillende soorten opdrachten oppakken. Dat maakt het erg leuk en afwisselend.”

The Gym Society

Een mooi voorbeeld is het project dat voor The Gym Society is gerealiseerd. “We hebben daar op grote, verschuifbare, wandpanelen foto’s (D-Line Photo Fabric – P3839) geplakt, voor deze foto’s is een aluminium balken-frame geplaatst. Deze balken zijn omplakt met een houtprint op high tack vinyl (mac tac WW300 – WallWrap P4256). Zo krijgt het een hele natuurlijke uitstraling. Afhankelijk hoe je voor de wandpanelen staat, zie je veel of weinig van de achterliggende foto. Daarnaast zijn de ramen die uitkijken naar buiten ook beplakt met Contra Vision (Contra Vision HD Performance – One Way Vision – P6697). Hierdoor heb je aan de buitenzijde een mooie print en kun je vanaf binnen goed naar buiten kijken.”

3TAC - Gym Society

NIDO Student

“Ook voor NIDO Student hebben we onlangs een uitgebreid project mogen afronden. Dit is typisch een voorbeeld van een full-service project waarbij we de opdrachtgever volledig hebben kunnen ontzorgen. Van de belettering op de gevel op 80 meter hoogte, tot het ontwerpen, printen, plakken en plaatsen van alle interne signing in de NIDO flats in Groningen en Utrecht.”

Traditionele neon reclame

3TAC is één van de laatste bedrijven met een glasblazerij in het pand voor het maken van neonreclame. “Neon blijft nog steeds een hele mooie én duurzame lichtreclame-oplossing. We zien dat bedrijven er ook vaak als kunstvorm voor kiezen. Bijvoorbeeld door het logo in Neon in de entree boven de balie te hangen, dat is echt een eyecatcher!”

3TAC - Neon

Ontwikkelingen in de markt

“We merken tegenwoordig dat we steeds vaker concurreren tegen online aanbieders. In offertetrajecten worden we vergeleken met deze aanbieders die beweren dezelfde kwaliteit en service te geven, terwijl er vaak kleine lettertjes of addertjes onder het gras zitten. Wij zijn in onze offertes en opdrachten altijd zo open en eerlijk mogelijk. Eerlijkheid duurt het langst, onze visie is dat we het daarmee altijd winnen van deze online concurrentie.”

Samenwerking met Dimix

3TAC is van origine een Sihl Direct klant. Martin Wuijster, Sales Manager bij Dimix (voorheen Sihl Direct), komt er al meerdere jaren over de vloer. Martin: “Het begon een aantal jaar geleden met de aanschaf van een OKI. Sindsdien hebben we zo ongeveer wekelijks contact. Bij aanvragen van (grotere) projecten hebben we vaak contact. We overleggen welke materialen het beste gebruikt kunnen worden, geven advies zodat zij hun opdrachtgevers ook weer kunnen adviseren.”

Floor vult aan: “De samenwerking verloopt erg goed en prettig. Het persoonlijke contact is zeer fijn, hierdoor zijn de lijnen lekker kort.”


Benieuwd wat 3TAC voor uw projecten kan betekenen? Bekijk https://3tac.nl/