Summer Promo: Bespaar tot 30% op geselecteerde Mimaki producten

test

Bespaar tot 30% op geselecteerde producten. 

Onze klanten vragen in deze onzekere tijd om betaalbare oplossingen of willen hun bestaande machines upgraden om meer capaciteit te creëren met minder personeel.

Om aan deze eisen te voldoen, heeft Mimaki daarom besloten om een uitzonderlijke prijspromotie aan te bieden op verschillende modellen.

Neem contact op met ons voor een scherp aanbod!

Deze Summer Promo vervalt in…


JV300-160 Plus

Met deze grootformaat inkjetprinter bereikt u nog sneller een hoge kwaliteit met het nieuwste Mimaki Advanced Pass System (MAPS4) en eco-solvent inkten met tot 95% van het Pantone-kleurengamma.

Mimaki JV300-160


Mimaki UJF MkII series

UJF-6042 MkII

Deze hoogwaardige, ultramoderne kleinformaat LED UV-printer zorgt voor spectaculaire creativiteit en grenzeloze mogelijkheden, maar ook voor de mogelijkheid om direct op bijna elk materiaal te printen.


JFX200-2513

Deze hoogwaardige, maar toch betaalbare Flatbed UV LED Printer levert ongeëvenaarde resultaten om het potentieel voor signage uit te breiden. De JFX200-2513 is een investering die uw bedrijf alleen maar verder zal brengen.

Mimaki JFX200 flatbed printer


Opvangmand voor Mimaki CG-60SRIII

CG-60SRIII

Technologisch geavanceerd en met een hogere snijsnelheid in de bogen en hoeken is deze 60 cm brede desktop cutter geschikt voor een breed scala aan substraten en bewegwijzeringstoepassingen. Inclusief snelle continue markeerdetectie en innovatieve halfcut-functies.


CG-130SRIII

Deze 137 cm brede professionele productie-eenheid heeft een groot aantal technische kenmerken en is geschikt voor een breed scala aan substraten en bewegwijzeringstoepassingen. Inclusief een hoge snijsnelheid en de beste snijdruk in zijn klasse.

CG 130 SRIII opvangmand


Deze Summer Promo vervalt in…

Neem contact op met ons voor een scherp aanbod!

Bovenstaande acties zijn geldig tot 30 september 2020