Welke one-way-vision-folie heb ik nodig?

test

Van winkelraamstickers tot transportfolies, we hebben de perfecte raamfolie voor elke klus. Contra Vision biedt films in vier verschillende transparanten: 20% (80/20), 30% (70/30), 40% (60/40) en 50% (50/50) transparantie.

De 20% transparantie geeft maximale levendigheid aan de afgedrukte afbeelding omdat het het minste aantal perforaties bevat, dit biedt ook maximale privacy. Deze transparantie is ideaal voor gebruik op grote statische vensters waar beeldsterkte belangrijker is dan doorzicht.

30% transparantie is ideaal voor gebruik op winkeletalages omdat het een sterke uitstraling geeft en een goed doorzicht vanuit winkels. Als u op zoek bent naar de ideale transparantie voor gebruik op autoruiten en volledige gebouwwraps, dan kunt u de meest populaire optie gebruiken, 40% transparantie. Deze optie geeft een goede balans tussen beeldimpact en doorzicht.

Als doorzicht van binnenuit een primaire is zorg, overweeg dan 50% transparantie voor voertuigwraps en andere toepassingen, aangezien deze folie het grootste aantal perforaties (doorkijkgebieden) uit ons assortiment heeft. Raamafbeeldingen zien er nog steeds geweldig uit op deze film, hoewel niet zo levendig in vergelijking met de andere transparanten.

Wij bieden ook een EXCLUSIEF HD-film. Deze heeft een doorzicht van 40%, maar de perforaties zijn 60% kleiner dan de standaard 40% film. Deze microperforaties geven minimale verstoring van de afbeelding, daarom raden we het aan voor gebruik met afbeeldingen die fijne details bevatten, zoals kleine tekst of gelaatstrekken. Deze film creëert ook een veel egalere doorkijk van binnenuit.

Gratis Product Selector aanvragen

Wilt u eerst alle producten eens bekijken? Vraag dan de gratis Product Selector waaier aan.

Anti-spam:
Anti-Spam vraag :

Direct bestellen?

Bekijk alle Contra Vision folies hier en bestel direct.