Bereken uw snijmat op maat

test

Snijmatten van topkwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan.

Snijmatten kunnen worden gebruikt voor de bescherming van een aantal oppervlakken, bijvoorbeeld: tafelbladen, werkbanken, lamineermachines en dergelijke. De snijmatten zijn vrij van ftalaatweekmakers en kunnen ook zelfhelend zijn. Onze mat beschermt uw glazen tafelblad tegen snijwonden. Alle wereldwijd bekende flatbed applicators (ook wel flatbed lamineermachines genoemd) hebben een snijmat om het glasbed te beschermen.

  • Beschermt uw mes en tafelblad
  • Vrij van ftalaten weekmakers
  • Alle matten zijn zelfhelend
  • Gebruik beide zijden voor extra levensduur
  • Snijmatten zijn 5mm dik
  • Breedtes van 50 cm tot 220 cm (frosted vanaf 60cm)
  • Lengtes tot 20 meter
  • Compatible met de meest gangbare applicatietafels

Een snijmat voor elke toepassing

Zelfhelende snijmatten

Al onze snijmatten kunnen worden beschouwd als “zelfhelend”, wat betekent dat het materiaal zichzelf sluit nadat een snede is gemaakt. Dit is een belangrijk kenmerk omdat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het niet maken van een schone snede. Het zal je leven zo veel gemakkelijker maken!

Standaard

We voegen bewust een blauwe tint toe aan onze snijmatten. Dit geeft het product een frisse kleur. In de markt zien we nog steeds matten die helemaal geen kleur hebben. Deze worden vaak aangeduid met de term “Cristal”. Zonder de kleurtoevoeging zullen deze na verloop van tijd geel worden en uiteindelijk een vervelende nicotinekleur krijgen.

Frosted

Voor SignMakers heeft deze nieuwe frosted snijmat speciale eigenschappen. Veel minder oppervlaktehechting waardoor u lijmresten makkelijker kunt verwijderen. De snijmat heeft een gematteerd oppervlak aan de bovenzijde en heeft daardoor een anti-lichtreflex die uw halverlichting “opslokt”! De onderzijde is ook gematteerd, maar minder sterk.

Anti-static

Statische elektriciteit veroorzaakt (kleine) elektrische schokken en trekt veel stof aan. De Anti-static snijmat uit ons assortiment heeft een 10 x lagere statische waarde dan het standaard product. Hierdoor vermindert u het probleem van stof en elektrische schokken. Daarnaast zijn er nog een aantal omgevingsfactoren die een probleem veroorzaken. Deze zijn onder andere: De luchtvochtigheid, het materiaal van de vloer en uw schoenen.

 

Bereken uw snijmat op maat

Voordat u uw snijmat op maat bestelt, meet u hoeveel u daadwerkelijk nodig hebt. Via onderstaande calculator kunt u eenvoudig zien wat een snijmat op maat kost.