Waarom de Mimaki JV330-160 perfect is voor signmakers

test

De Mimaki JV330 is een zeer veelzijdige en efficiënte printer voor signmakers. Met deze printer kunt u snel en eenvoudig hoogwaardige prints maken voor allerlei toepassingen, van banners tot stickers en van spandoeken tot auto-belettering.

Een van de grootste voordelen van de Mimaki JV330 is de hoge printkwaliteit. De printer heeft een resolutie van 1440 x 1440 dpi, waardoor u kristalheldere beelden kunt afdrukken met gedetailleerde kleuren en fijne details. Dit maakt de JV330 perfect voor het maken van reclame-uitingen, visuele communicatie en bewegwijzering.

Daarnaast is de Mimaki JV330 ook zeer efficiënt in zijn werk. Met een print snelheid van maximaal 31,2 m² per uur, kunt u snel grote volumes prints afdrukken zonder dat u hoeft te wachten. Dit maakt het gemakkelijk om op tijd af te leveren voor projecten met strakke deadlines.

De Mimaki JV330 ondersteunt een breed scala aan media, waaronder vinyl, polyester, canvas en meer, dus u kunt uw creativiteit de vrije loop laten en eindeloze mogelijkheden creëren. De printer is ook uitgerust met een automatische media-voeding en -afvoer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig laden van media.

In het kort, de Mimaki JV330 is een excellente keuze voor signmakers die op zoek zijn naar een efficiënte en veelzijdige printer voor hun bedrijf. Met zijn hoge printkwaliteit, snelheid en media compatibiliteit, kunt u zich concentreren op het creëren van geweldige designs, wetende dat de printer de rest van het werk voor u zal doen.

Bekijk de JV330-160