De TrueVIS-familie groeit: Introductie van de TrueVIS AP, LG en MG Serie van Roland DG

test

De TrueVIS-familie breidt uit. De VG3- en SG3-machines krijgen gezelschap van de nieuwe LG, MG, en AP Serie.

Alle TrueVIS-machines hebben verschillende belangrijke kenmerken, waaronder hoge printkwaliteit, brede mediacompatibiliteit en sneldrogende inkten. Naast deze TrueVIS-machines profiteren ze allemaal van intuïtieve software zoals de inbegrepen VersaWorks 6 RIP en Roland DG Connect monitoring op afstand, en worden ze volledig ondersteund door de Roland DG Care-garantie.

De nieuwe printermodellen bouwen voort op het bekroonde TrueVIS-erfgoed door UV Print & Cut en resininktprinters op waterbasis toe te voegen aan de bestaande Eco-solvent-reeks.

 

TrueVIS AP-640 resinprinter

Dit nieuw ontwikkelde Resin-model biedt een ongelooflijke printkwaliteit naast indrukwekkende productiesnelheden. Nieuwe TA-inkten hebben een geweldige kleurweergave en zijn compatibel met een breed scala aan media, waaronder zelfklevend vinyl, banners, gecoat en ongecoat papier en substraten voor interieurdecoratie.

Bekijk AP-640

TrueVIS LG-MG UV-printer/snijplotters

De LG en MG Series combineren TrueVIS-erfgoed, Print & Cut-mogelijkheden en de voordelen van UV-LED-printen en voegen een nieuwe dimensie toe aan grafisch printen. De nieuwste generatie UV-inkten printen op een breed scala aan media en de koele LED-lampen zorgen voor een optimale uitharding. Speciale inkten zoals White, Gloss en Printable Primer zorgen voor eersteklas afwerkingen voor veel toepassingen en de extra rode en oranje inkten zorgen voor een hoogwaardige printreproductie en vereenvoudigde spotkleurmatching.

Bekijk MG-300/640 Bekijk LG-300/540/640