The Power of Print: bezoek Dimix op de FESPA HUB op 12 oktober

test

FESPA Nederland zet zich als not-for-profit vereniging in voor de toekomst van de print- en sign industrie. Met tal van activiteiten gedurende het jaar zorgen zij voor aanvullende specifieke kennis van de markt en de industrie, geven ze inzicht in trend en ontwikkelingen en werken ze aan een indrukwekkend global netwerk.

De grafische markt is volop in beweging. De print- en signindustrie is bezig blijft zich ontwikkelen en biedt kansen voor alle grafische ondernemers. FESPA Nederland is actief op het gebied van duurzaamheid, recycling, automatisering, robotisering, energietransitie, personalisatie en digitalisering. Met nieuwe markten als paint protection en indoor decoration is Sign hot en heeft zo een grote aantrekkingskracht op jonge ondernemers en medewerkers.

Om de doelstellingen van de vereniging te kunnen realiseren werkt FESPA nauw samen met nationale en internationale fabrikanten en leveranciers. Zij zorgen naast financiële ondersteuning ook voor additionele kennis- en netwerkmogelijkheden. Samen werken aan de toekomst van de industrie!

Gezamenlijke stand

Om deze samenwerking duidelijk te maken staat FESPA Nederland samen het enkele van hun Industrie Partners een speciale plek op de Vakdag PrintMatters 2023, Dimix is één van deze partners. Graag verwelkomen we jullie op stand 24-25 om je meer te vertellen over impactvolle trends van onze industrie. Dus, Bezoek de stand zeker even.

Gratis toegangskaarten

Voor het bestellen van uw gratis toegangskaarten voor de vakdag PRINTmatters kunt je deze link gebruiken.

Praktische informatie

12 oktober 2023
10:00 uur tot 20:00 uur
Midden Nederland Hallen, Barneveld
Stand 24-25
https://printmattersvakdag.nl/