Summa breidt F-series vlakbed snijtafels uit met de Summa F1832

test

Nieuw : Summa F1832 vlakbed snijtafel

Summa heeft zijn aanbod in computergestuurde snijtafels uitgebreid met de F1832, een snijtafel met werkgebied van 184 bij 320 cm.

Deze tafel is standaard voorzien van 2 krachtige vacuümpompen, transportband systeem, media klemmen en een afwikkelsysteem voor het transporteren van flexibele media vanaf de rol.

Ook standaard voorzien zijn een camerasysteem voor het registreren van merktekens, de ADC-module waarmee tools volautomisch op de juiste diepte worden ingesteld, een sleepmodule en de zeer geavanceerde maar gebruiksvriendelijke Summa Pro software.

Deze Summa snijtafel vervolledigt de F-series die nu bestaat uit de Summa F1612 (werkgebied 160 x 120 cm), Summa F1330 (werkgebied 130 x 300 cm), Summa F1832 (werkgebied 180 x 320 cm) en de Summa F2630 (werkgebied 260 x 300 cm).

De Summa vlakbed snijplotters zijn een prijsgunstig alternatief voor Zund & Esko Kongsberg vlakbed snijplotters. Voor deze robuuste tafels, die uitblinken op vlak van gebruiksvriendelijkheid & productiviteit, en het resultaat zijn van meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van snijplotters, bestaat een uitgebreid aanbod aan tools waardoor ze inzetbaar worden voor de meest diverse toepassingen.

Op deze nieuw geïntroduceerde Summa F1832 kunnen alle F-series tools & modules worden geinstalleerd. Een overzicht en prijzen voor de tools voor de Summa F-series vindt u hier.

Summa zal bovendien alle nieuw geleverde tafels vanaf juni voorzien van SummaFlex Pro 2 software. Deze software heeft een uptodate gebruiksinterface en kan (optioneel) connecteren met een materialendatabase.

Een upgrade is beschikbaar voor bestaande gebruikers. Neem contact met ons op voor prijsinfo hieromtrent.

Klik hier voor meer info & prijzen van de Summa F-series vlakbed snijplotters.

 

Summa F-Series vlakbed snijtafels - snijplotters