Ontdek de Solar & Safety raamfolies

test

Verkleuring van uw interieur, overmatige hitte, hinderlijke schittering, gebrek aan privacy en hogere airconditioningrekeningen zijn de belangrijkste nadelen van zonlicht.

Gelukkig is er een simpele oplossing voor deze problemen: zonwerende raamfolie. Het installeren van een zonwerende folie op uw glasoppervlakken is een praktisch en economisch alternatief.

Waarom zonwerende raamfolie?

  • Het wordt te warm in de (kantoor)ruimte.
  • Kijken op je computerscherm is vervelend door binnenvallend zonlicht
  • De zon schittert op water en reflecteert naar binnen
  • De kantine of het kantoor wordt veel te warm.
  • Het presentatiescherm in de vergaderruimte is niet goed te zien.

Met zonwerend raamfolie kun je al deze problemen simpel en snel oplossen.

Voor elk seizoen en kostenbesparend

Onze zonweringfolies bieden in alle seizoenen heel wat voordelen. Ze regelen immers niet alleen de lichtinval zoals u dat wenst, ze zorgen ook voor een optimalisatie van de temperatuur: betere isolatie in de winter en een aanzienlijke vermindering van de zonnewarmte in de zomer. Aangezien de verwarming en de airco minder gebruikt worden, is dat bovendien ook goed nieuws voor uw portefeuille en het milieu…

Vermijd te hoge temperaturen als gevolg van blootstelling van de ramen aan de zon en bescherm alle objecten tegen verbleking door UV-licht. Dankzij ons brede assortiment is de ideale folie steeds binnen handbereik. Het is geschikt voor alle gebouwtypes, voor zowel binnen als buiten, zonder dat er aan helderheid wordt ingeleverd.

Privacy behouden

Als we van buitenaf niet gezien willen worden, hebben we over het algemeen de neiging om de gordijnen dicht te doen of de jaloezieën te laten zakken als we die hebben. Natuurlijk kunnen je buren je niet meer zien, maar het is nu erg donker!

Bij zonwerende folies, zoals spiegelfolies, zal de warmte worden afgevoerd terwijl het zicht wordt gereguleerd. Je kunt het niet zien, je kunt het niet zien.

Veiligheid voorop

Zowel thuis als op de werkplek is een optimale beveiliging tegen inbraak van essentieel belang. Ramen zijn helaas het geliefkoosde doelwit van inbrekers en vandalen. Ze kunnen immers snel worden omgetoverd tot een toegangspoort…

De extra dikke, transparante beschermende folies met een versterkte lijmlaag zijn bedoeld voor gebruik voor zowel binnen als buiten. Zij bieden effectieve bescherming tegen rondvliegende glasscherven en andere vormen van schade.

Kortom… 

Met de Solar en Safety films blijft zonnewarmte tot een minimum beperkt en wordt tegelijkertijd een maximum aan natuurlijke lichtinval gewaarborgd. Zonne-raamfolies helpen de zonnestralen te beheersen door de instroom van warmte te verminderen. Ze verminderen ook schittering en de effecten van UV-stralen op onszelf en de verkleuring van ons interieur. Ze zijn er in een breed scala aan tinten, stijlen, afwerkingen en meer.

Interesse gewekt?

Bekijk alle Solar & Safety raamfolies

Of maak een afspraak om de verschillende opties eens te bespreken via [email protected] of [email protected].