In Memoriam: Remco Spit

test

Met een zwaar gemoed delen we het overlijden mee van Remco Spit, die op 23 augustus 2023 afscheid nam van ons. Hij is 63 jaar geworden.

Remco heeft maar liefst 12 jaar lang zijn technische kunsten en toewijding aan Dimix geschonken. Hij was de allereerste techneut die bij ons kwam werken en heeft zo de weg geplaveid voor velen na hem. Zijn kennis en inzet hebben mede vorm gegeven aan wat Dimix nu is.

Naast zijn professionele bijdragen was Remco ook een man van buitengewone eigenschappen. Hij stond bekend om zijn moed, altijd bereid om uitdagingen aan te gaan met een vastberaden houding. Zijn passie voor zijn werk, zijn collega’s en bovenal zijn familie was overduidelijk. Zijn vermogen om moeilijke situaties met een glimlach en een vleugje humor te benaderen kenmerken hem.

Helaas heeft Remco de laatste jaren moeten strijden tegen ziekte, maar hij is die strijd aangegaan zoals alleen hij dat kon – met een mix van vastberadenheid en een vleugje nonchalance.

Een herdenkingsdienst ter ere van het leven van Remco zal aanstaande maandag in besloten kring plaatsvinden. Voor degenen die hun medeleven willen betuigen of het correspondentieadres willen ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via 076-8200830 / [email protected].

Laten we de herinnering aan Remco levend houden met de woorden ‘Dapper’, ‘Liefde’ en ‘met Humor’, want zo was hij echt.

Rust in vrede, Remco.

 

Met warme herinneringen,

Het team van Dimix