Dimix Zomer Puzzelboek 2021

test

Vorig jaar is onze ‘Dimix Zomer Woordzoeker’ erg in de smaak gevallen, waardoor we ook dit jaar onze klanten en hun families weer willen verrassen met een leuke zomeractie. Dit keer niet met een enkele puzzel, maar met een heus familie puzzelboekje zodat we ook in de zomermaanden onder de aandacht blijven.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het Dimix Zomer Puzzelboek 2021 voor iedereen die graag puzzelt of graag mooie prijzen wint. Van kruiswoord tot rebus en alles daartussenin, voor ieder wat wils hopen we. Aan diverse puzzels zit een mooie prijs vast, beschikbaar gesteld door een sponsor. Wat dacht u van een ballonvaart, slipcursus of indoor skydive belevenis?

Dat het oplossen van de puzzels in dit zomerboek u prachtige prijzen kan opleveren is fijn, maar wist u ook dat puzzelen een hele goede manier is om geestelijk in goede conditie te blijven? Creativiteit, praktisch denken en het analytisch vermogen worden ermee bevorderd. Mooi meegenomen toch?

Speciale dank gaat uit naar de sponsoren: Mimaki, Roland, Summa, Intercoat, Nekoosa, Onyx en FESPA Belgium.

De boekjes zullen de komende 2 maanden mee verzonden worden met alle bestellingen vanuit Breda en Genk, dus u vind hem vanzelf op uw bureau!

We zien de oplossingen graag tegemoet en wensen u veel puzzelplezier deze zomer!

Alvast digitaal inkijken? Dat kan hier.


UPDATE

Helaas zijn er een paar foutjes in het boekje geslopen. Hieronder vind je de gecorrigeerde puzzels zodat de prijspuzzels ingestuurd kunnen worden.

Woordzoeker – pagina 12

Zweedse puzzel – pagina 22