Mimaki kondigt een innovatief virtueel evenement aan om klanten en prospects te inspireren, te informeren en te betrekken

test

Mimaki Europe heeft aangekondigd dat het een interactief, actievol, online evenement zal organiseren, genaamd The Mimaki Virtual Print Festival, ontworpen om klanten en prospects te voorzien van een unieke combinatie van informatie, productdemonstraties, wedstrijden en netwerkmogelijkheden. Het evenement zal bestaan uit een reeks groepswebinars en individuele virtuele bijeenkomsten, vanaf 24 maart 2020, dezelfde datum waarop de FESPA 2020 oorspronkelijk gepland stond om haar deuren te openen. Mimaki zal elke week tot eind april nieuwe functies en inhoud onthullen.

Virtuele ervaring

Mimaki repliceert de oorspronkelijke FESPA 2020 line-up en streeft ernaar om de deelnemers een virtuele ervaring te bieden die zoveel mogelijk van de voordelen van het oorspronkelijke evenement heeft. Om dit te bereiken biedt het bedrijf klanten, partners en prospects de mogelijkheid om deel te nemen aan productdemonstraties, virtuele FESPA 2020-standtours, individuele bijeenkomsten om specifieke zakelijke behoeften en technologische vragen te bespreken en live kennisdelingssessies met FESPA-managers. Alles van signage, graphics, textiel, direct-to-shape, 3D-print en meer zal worden besproken, waarbij Mimaki een open dialoog met haar branchegenoten uit alle marktsectoren zal aanmoedigen.

Danna Drion, Senior Marketing Manager EMEA, Mimaki Europe, geeft commentaar: “Mimaki staat volledig achter de weloverwogen beslissing van de FESPA om het evenement uit te stellen en we kijken ernaar uit om deel te nemen aan het geplande evenement zodra de nieuwe data zijn bevestigd. Hoewel we niet de volledige ervaring van het bijwonen van een FESPA-evenement kunnen nabootsen, willen we ervoor zorgen dat onze klanten en prospects nog steeds toegang hebben tot zoveel mogelijk van de nieuwste productinformatie en educatieve middelen die we van plan waren te delen op FESPA 2020. Het Virtual Print Festival stelt ons in staat om de industrie precies dat te bieden, waardoor een groot aantal verschillende virtuele interacties mogelijk worden die zijn ontworpen om onze klanten en prospects te inspireren, te betrekken en te prikkelen, omdat ze het scala aan toepassingen en zakelijke mogelijkheden zien die de nieuwste oplossingen van Mimaki mogelijk maken”.

Hoogtepunten van het Mimaki Virtual Print Festival zijn onder andere:

 • Industrietrends met Mimaki en FESPA:
  Mimaki en FESPA werken samen om webinars te presenteren over de huidige trends, de marktuitdagingen aan te pakken en de nieuwste zakelijke mogelijkheden binnen de printindustrie te presenteren.
 • Productdemonstraties:
  Korte videodemonstraties, die de volledige voordelen en mogelijkheden van Mimaki’s nieuwste technologieën laten zien, zullen regelmatig worden gepland tijdens het evenement. De kop van de videoserie zal de veelzijdige Tx300P-1800 MkII zijn, die zowel direct-to-textile als transferprinten biedt.
 • Virtuele koffie en briefings:
  Bestaande of potentiële distributeurs en klanten kunnen tijdens het evenement een 1:1 vergadering organiseren om met een ervaren Mimaki-vertegenwoordiger te spreken om een grondiger, op maat gemaakt inzicht te krijgen in de Mimaki-technologieën of om individuele zakelijke behoeften te bespreken.
 • Live chat met de experts:
  Voor degenen die een eenmalige vraag hebben of niet in staat zijn om een volledige briefing bij te wonen, zullen Mimaki-experts uit elk vakgebied beschikbaar zijn om tijdens de eerste week van het evenement (24 maart tot 27 maart) via een live chat te spreken.

Voor live updates over aankondigingen van sessies, wedstrijden en meer informatie over het Mimaki Print Festival en hoe u zich kunt registreren, bijwonen en deelnemen, gaat u naar www.mimakieurope.com/virtual-print-festival.