Maak jouw rode print een EI-catcher met DIMIX

test

Het paasseizoen komt eraan en de schappen worden weer gevuld met een overvloed aan chocoladelekkernijen. Maar terwijl witte en melkchocolade de voorkeur lijken te hebben binnen onze sociale kring, blijven de rood verpakte chocolade eitjes vaak onaangeroerd liggen. Maar wist je dat juist de pure chocolade goed is voor je hart en bloedvaten?

Goed voor hart- en bloedvaten

Recente studies hebben aangetoond dat het regelmatig consumeren van pure chocolade een aantal gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, met name voor het hart en de bloedvaten. Onderzoek heeft aangetoond dat antioxidanten in cacao, genaamd flavonoïden, kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de bloedtoevoer naar het hart en het verlagen van de bloeddruk. Deze voordelen dragen bij aan een verminderd risico op hartaandoeningen en beroertes.

“Onderzoek suggereert dat antioxidanten in cacao gunstig kunnen zijn voor het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de bloedtoevoer naar het hart”, aldus de Hartstichting.

Dus, terwijl de witte en melkchocoladeliefhebbers misschien hun neus ophalen voor de rode verpakkingen, is het belangrijk om te onthouden dat de diep rode kleur van deze verpakkingen eigenlijk een teken kan zijn van potentieel hartgezonde voordelen die binnenin verborgen zijn. En wat is een betere manier om deze boodschap over te brengen dan met een opvallende verpakking die de aandacht trekt?

 

Maak jouw rode print een EI-catcher met DIMIX

Bij DIMIX, digital printing experts bieden we de perfecte oplossing voor verkopers van pure paashaashazen en chocolade eitjes.

Het geheim zit hem in de diep rode kleur die de verpakking moet hebben. Tip van de paashaas: gebruik een printer met oranje inkt om deze intense rode kleur te bereiken. Want laten we eerlijk zijn, het is toch genieten als de rode kleur net zo intens is als de smaak van pure chocolade?

Dus terwijl je je voorbereidt op het paasseizoen en je team voorziet van lekkernijen, overweeg dan zeker de gezondheidsvoordelen van pure chocolade en de impact die een opvallende, diep rode verpakking kan hebben. Niet alleen maak je zo een statement op het gebied van smaak, maar ook op het gebied van gezondheid.

Ga voor diep rood met DIMIX. Your partner in red.