PINT Festival 2.0 – 10 en 11 mei 2023

test

Trotec Laser en Dimix organiseren op 10 en 11 mei 2023 de tweede editie van het PINT festival. Dit keer op een mooie locatie in Hengelo, bij de Twentse Bierbrouwerij. Tijdens dit interactieve festival krijgt de bezoeker de kans om allerlei vernieuwende technieken en producten te zien, te voelen en uit te proberen!

De dagen zullen een festival-sfeer ademen en vooral mooie toepassingen laten zien. Verspreid door de evenementenlocatie vindt u verschillende zones waar onze lokale en regionale partners u meenemen in onze veranderende wereld. De thema’s zijn Innovatie, Educatie, Connectiviteit & Duurzaamheid.

Laat u inspireren, informeren en verrassen. Naast Trotec Laser en Dimix zijn er diverse partners aanwezig. Zij zullen diverse gave demonstraties en workshops geven om je mee te nemen in de wereld van de nieuwste technologieën, innovaties, toepassingen en trends!

Aanmelden

We heten u van harte welkom op het PINT festival op 10 of 11 mei 2023. Toegang is gratis, maar in verband met de organisatie is van tevoren aanmelden verplicht. Dat kunt u doen via de website: www.pintfestival.com/aanmelden/.

Het PINT Festival opent 10 mei om 13.00uur en duurt tot 21.00uur. De dag erna is de ontvangst vanaf 9.00u tot 15.00u. Het festival vindt plaats bij de Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51, te Hengelo. Tot dan!