Nieuw bij Dimix: de D-Lam EVO Serie, de ultieme laminator voor signmakers

test

De D-LAM EVO Serie is ontworpen en gebouwd specifiek voor de sign industrie. Deze innovatieve laminator staat eenvoudig en perfecte roll-to-roll lamineerwerkzaamheden toe. De ontwerpers hebben als basis een volledig controleerbaar en meetbaar lamineerproces mogelijk gemaakt: druk, spanning, snelheid en temperatuur. Resultaat is een laminator die een perfect en herhaalbaar resultaat mogelijk maakt.

Een zeer degelijke laminator voor een zeer scherpe prijs

De D-LAM EVO Serie is een zeer scherp geprijsde laminator range welke ook te verkrijgbaar is met een verwarmde bovenwals die opgewarmd kan worden tot 55°C. De werkbreedte is voor het lamineren van printwerk tot 1600 mm breedte. De D-LAM EVO kan ook worden ingezet om prints op te kleven op panelen tot 40 mm dikte.

Dikke gesiliconiseerde EPDM walsen zorgen voor kwalitatief lamineerwerk zonder kreukels & luchtbellen. De druk op de walsen en de lamineersnelheid zijn daarbij nauwkeurig instelbaar.

De D-LAM EVO Serie laminatoren zijn in Duitsland ontwikkeld en worden daar ook gebouwd. Deze laminatoren voldoen daarbij volledig aan de Europese normen.

Waarom een verwarmde bovenwals?

De bovenwals van de D-LAM EVO is traploos regelbaar qua temperatuur tot een maximum van 55°C.

Door het verwarmen van de bovenwals wordt de lijm die op de lamineerfolie zit volledig transparant en wordt het silvering-effect vermeden. Dit silvering-effect is nog meer te zien bij printwerk dat met uv-printers werd gerealiseerd.

Diverse op- en afwikkelmogelijkheden

Het toestel is standaard voorzien van een afwikkelas met autogrip waarop de rol lamineerfolie geplaatst dient te worden en een opwikkelas waarmee het rugpapier wordt opgewikkeld. Een rolhouder aan de voorzijde van het toestel maakt het mogelijk om printwerk dat op een rol zit vanaf die rol te lamineren.

Drie modellen

Toepassingen

De laminator is inzetbaar voor een grote range substraten, zoals print & walk visuals voor vloerreclame, lichtbak displays, popup displays. Tevens is de D-Lam EVO geschikt voor alle beschikbare D-Line laminaten.

Downloads


Meer informatie?

Anti-spam:
Anti-Spam vraag :