Magische designs met Glow in the dark

test

De toepassingen voor Glow in the dark folie zijn eindeloos.

Zo wordt het glow in the dark folie gebruikt voor veiligheidsmarkering in fabrieken en voor markering van nooduitgangen in kantoren en openbare gebouwen. Naast dat het voor veiligheid zorgt, ziet het er ook erg mooi uit en zorgt het voor een professionele uitstraling.

Ook wordt het lichtgevende folie voor decoratieve doeleinden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld bepaalde figuren uit het folie snijden. En deze op wanden, deuren of ramen plakken.

Maar ook op kleding zorgt glow in the dark flexfolie voor leuke effecten. Laat jouw boodschap eruit springen in het donker!

Grafiprint PRGLC

GRAFIPRINT PRGLC is een GEGOTEN film met nagloei-eigenschappen. Door de soepele eigenschappen is deze folie ook zeer geschikt voor 3D-toepassingen. Hij heeft een lange levensduur én vertoont weinig krimp.

De Grafiprint PRGLC fosforfilm werd speciaal ontworpen voor alle mogelijke binnen- en buitentoepassingen, waarbij de lichte oppervlakken van een print na een periode van belichting gaan oplichten in het donker.

[product_table columns=”image,sku,name,price,add-to-cart” cart_button=”button” lazy_load=”false” page_length=”false” search_box=”false” reset_button=”false” show_quantity=”true” filters=”false” sort_by=”sku” sort_order=”asc” widths=”10,15,44,18,23″ links=”none” category=”PRGL”]

Download datasheet PRGLC

Luminous Glow in the dark Flexfolie

Snij jouw ontwerp uit deze Glow in the Dark flexfolie en bedruk dit op producten zoals kleding, tasjes of stoffen van polyester of katoenen.

Dit flex “gloeit” nadat de directe lichtbron is verwijderd. Perfect voor donkere evenementen, dansclubs, concerten en spookachtige feestdagen. Maak leuke en “verlichte” ontwerpen!

[product_table columns=”image,sku,name,price,add-to-cart” cart_button=”button” lazy_load=”false” page_length=”false” search_box=”false” reset_button=”false” show_quantity=”true” filters=”none”  widths=”10,15,44,18,23″ links=”none”  include=”9934711″]

Download datasheet Poli-Flex 4790