Dimix geauthoriseerd verdeler Mactac zelfklevende materialen

test

Een dealership van een A-merk folies, zoals een dealership van Mactac, ga je heden ten dage, zeker als jonge speler in de markt, niet zomaar meer binnenhalen. A merken hebben hun gekende verdelers en trachten een bescherming te handhaven om dit in goede banen te blijven leiden.

Dimix is dan ook zéér trots om aangesteld te zijn als geauthoriseerd verdeler van Mactac zelfklevende materialen en dit zowel voor de verdeling van de Mactac producten in Nederland, België en Luxemburg.

Beide firma’s, Mactac & Dimix, zien in deze samenwerking een strategische keuze en goede mogelijkheid om de omzet en het marktaandeel van Dimix en van Mactac in de Benelux fors te laten groeien. Dimix is blij met deze kans en ziet vooral mogelijkheden met de innovatieve en specialistische reeksen zelfklevende printmedia & lamineerfolies.

De bekende HiTack WW300 & WW100 series zijn inmiddels uitgebreid met vele nieuwe soorten. Ook lanceert Mactac een Dot-serie die kwalitatief beter is dan het huidige aanbod in de markt. Dit verder aangevuld met 3 nieuwe polymeer series en verschillende folies van gegoten kwaliteit (cast) biedt dit veel mogelijkheden.

In de komende weken en maanden zullen we met Dimix gestaag onze voorraden opbouwen en nieuwe producten introduceren. Hou onze website in de gaten !