Dimix distributeur Grafityp kleurenfolies

test

Dimix heeft overeenstemming bereikt met Grafityp omtrent de verdeling van de Grafitack, Graficast & GrafiWrap folies.

Reeds vele jaren is Grafityp een gekende fabrikant van kleurenfolies en printmaterialen. Ook het GrafiWrap car wrapping systeem wordt al vele jaren succesvol toegepast. Dimix is dan ook uitermate tevreden deze samenwerking met Grafityp te kunnen aangaan en de Grafityp producten aan zijn klanten te kunnen aanbieden.

 

GrafiWrap automotive & deco films (Grafityp AMD-series)

De jongste jaren heeft Grafityp een zeer uitgebreid aanbod aan gegoten folies ontwikkeld geschikt voor automotive & deco toepassingen. Ook dit assortiment met in totaal 180 referenties wordt door Dimix integraal opgenomen in het assortiment.

Hieronder een overzicht. Via onze medewerkers zijn staalkaarten te bekomen.

 

GrafiWrap Exclusive Serie

De high-end GrafiWrap Exclusive serie omvat 24 hoogglanzende pearlescent kleuren en 3 zijdezachte kleuren waarmee men voertuigen een exclusief karakter mee kan geven. Air escape lijmlaag voor een makkelijke montage.

GrafiWrap Carbon Films

Meerlagige carbonfilm beschikbaar in 8 verschillende kleuren en voorzien van een air escape lijmlaag. Deze folies worden hoofdzakelijk gebruikt om bepaalde auto-onderdelen te benadrukken.

GrafiWrap Matte, Satijn & High Gloss Metallic Fims

GrafiWrap Metalic Films beschikbaar in 8 “matte” kleuren, 10 “satin” kleuren  & 3 “high gloss” tinten geven uw wagen in geen tijd een nieuw fris metallic kleurtje. De matte en satin kleuren zijn voorzien van een air escape lijmlaag voor makkelijke montage.

GrafiWrap Geborsteld Metallic

De meerlagige gestructureerde GrafiWrap Geborsteld Metaal films zijn het middel bij uitstek om uw voertuigen of voertuigonderdelen een exclusief karakter te geven. Voorzien van een Air Escape lijmlaag voor makkelijke applicatie. Beschikbaar in 15 kleurreferenties.

GrafiWrap Matte & Glanzende Gegoten Films

De matte gegoten GrafiWrap films zijn het middel bij uitstek om uw voertuig een nieuwe matte of glanzende kleur mee te geven. Dankzij hun flexibiliteit zijn deze films ideaal voor het wrappen van extreem oneffen oppervlakken. Beschikbaar in 9 matte & 9 glanzende kleuren.

GrafiWrap Stardust Gegoten Films

Deze GrafiWrap Stardust Films bevatten glinsterende deeltjes die vooral in het zonlicht de aandacht trekken voor de meest opvallende effecten. Beschikbaar in 7 kleuren.

GrafiWrap Colour Wave Gegoten Films

De GrafiWrap Colour Wave films veranderen van kleur al naar gelang gezichtshoek en lichtinval. Met deze films creëert U de schitterendste effecten. 6 verschillende kleurreferenties beschikbaar.

GrafiWrap Lederlook

De gestructureerde GrafiWrap Leder-Look films zijn het middel bij uitstek om uw voertuigen, voertuigonderdelen of andere objecten een exclusief karakter te geven. Ook geschikt voor interieurapplicaties. Beschikbaar in maar liefst 15 verschillende kleurreferenties.

GrafiWrap Deco Effect Film

De GrafiWrap Deco Effect Film omvat een reeks meerlagige films voorzien van visuele patronen. Deze folies zijn uitermate geschikt voor toepassing in interieurdesign zoals voor het wrappen van meubilair, het bekleden van wanden, etc… . Beschikbaar in 13 varianten.

GrafiWrap Flock

De GrafiWrap Flock Reeks omvat 5 verschillende varianten waarmee men voertuigen en decoratieve voorwerpen een apparte uitstraling kan geven. Uitermate geschikt voor interieurapplicaties.

GrafiWrap glanzende & matte gecalanderde folies

Deze polymeer gecalandreerde folies zijn ideaal voor effen of licht golvende oppervlakten te bekleven waarbij een levensduur bij buitengebruik tot 3 jaar wordt beoogd. 14 glanzende kleuren en 14 matte kleuren.

GrafiWrap carbon gecalanderde folies

Polymeer gecalanderede folies met een carbon-effect, waarbij een levensduur bij buitengebruik wordt verwacht tot 3 jaar. Beschikbaar in 3 kleurvarianten.

GrafiGuard lakbescherming

Grafityp biedt glasheldere beschermingsfolies aan op basis van TPU (polyurethaan) in 3 verschillende diktes, respectievelijk 100, 150 & 200 micron, alsook 2 referenties op basis van pvc, zijnde een 110 micron dikke matte pvc film & een 110 micron dikke glanzende pvc film. Daarnaast zijn er nog 2 specifieke films op basis van pvc die beschermen tegen steenslag, één van 120 micron en 1 van 240 micron dikte.

Alle GrafiWrap folies vindt u terug in onze webshop.