5 trends in print & sign voor dit jaar

test

In het begin van het jaar 2020 bleek het begin te zijn van wat een bewogen decennium lijkt te worden. De signbranche moest zich, net als vele anderen, aanpassen aan een veranderde sfeer en grote onzekerheid. Detailhandelaren, bedrijfseigenaren en hele industrieën dachten na over hoe ze succes konden behalen in een ‘nieuw normaal’. Het thema van de sign trends in 2021 sluit aan bij bedrijven die hun merkimago actief vernieuwen en zich aanpassen aan veranderingen. In een tijd waarin het consumentisme soms kwetsbaar was, zullen de trends in 2021 weloverwogen en gepersonaliseerd zijn. Merken bevinden zich in een duidelijke positie om nieuwe aandacht te vestigen op hun signing en hun imago te verbeteren.

Hier zijn enkele van de signtrends die we dit jaar terugzien bij onze klanten en in de markt.

Innovatie

Technologie is niet per se een trend, maar het is het resultaat van vooruitgang en het is een aanjager van vooruitgang. Creatieve en innovatieve signing kan waardering tonen voor technologie en deze gebruiken zonder pretentieus of onbereikbaar te zijn. Branding met afbeeldingen met sociale nuances, zoals mobiele apparaten en hashtags, laat bijvoorbeeld hun innovatieve kant zien.

Personalisatie

Iedereen in elke demografie wil erkend of overwogen worden. Voorspellers bestuderen de winkelgewoonten van consumenten en onderzoeken hebben aangetoond dat personalisatie de sleutel is om meer klanten te bereiken. Signing kan worden gepersonaliseerd om een ​​bepaalde groep mensen of een bepaalde band of connectie aan te spreken.

Minimalisme

Minder is meer, vooral in sign- en merkontwerp. Consumenten bekijken elke dag tienduizenden afbeeldingen, advertenties en merkcontent. Na zo vaak naar schermen te hebben gekeken in hun zakelijke en persoonlijke leven, hebben consumenten een voorkeur voor minimale signing en branding. Rommelige logo’s en afbeeldingen zie je steeds minder terugkomen.

Duurzaamheid

Milieubewustzijn is een thema in alle bedrijfstakken. Consumenten worden nu meer geïnvesteerd in hun besluitvorming en met wie ze zaken doen – en waarom. Ze analyseren hun eigen consumptiepatronen en verwachten dat bedrijven zich houden aan de moraliteit van milieueffecten. Moderne bedrijven moeten een besef van de noodzaak van duurzame praktijken omvatten.

Digitaal

Een door technologie geleide benadering van signing is niet voor elk bedrijf. Maar het is een eenvoudige en moderne benadering van signing die kan worden gepersonaliseerd met populaire berichten op basis van actuele aanbiedingen en promoties. In de restaurantbranche zijn digitale menu’s een geweldige optie die eenvoudige updates en wijzigingen mogelijk maakt. In de horeca hebben veel hotels en resorts digitale signing hun plek gevonden bij het doorverwijzen van gasten naar balzalen en vergaderruimten voor congressen of evenementen, omdat ze intern kunnen worden veranderd vanaf een computer achter de schermen. Bedrijven in verschillende bedrijfstakken vinden steeds meer manieren om digitale borden voor hen te laten werken. Deze borden kunnen in verschillende formaten worden gemaakt, zodat uw boodschap op verschillende locaties binnen en buiten wordt overgebracht. Digitale borden zijn goed verlicht en trekken op afstand de aandacht. Wanneer u bent verbonden met bepaalde kassasystemen, kunt u mogelijk uw narrowcasting instellen om in realtime trending producten en promoties weer te geven. De mogelijkheden met narrowcasting zijn werkelijk eindeloos.

Signage en branding kunnen meer dan ooit mensen leiden en verbinden. De industrie zal naar verwachting blijven groeien ondanks de COVID-19-pandemie en een aanvankelijke daling van de consumentenuitgaven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken waarbij we u met onze high-end apparatuur, innovaties en materialen van dienst kunnen zijn.