Dimix opnieuw present op Sign2com beurs (Kortrijk – België)

test

Uiteraard is Dimix opnieuw aanwezig op de Sign2com beurs editie 2018. Sign2Com is dé vakbeurs voor de wereld van signage & visuele communicatie en dat al meer dan 2 decenia lang. Als toemaatje genieten bezoekers van free catering. Sign2Com vindt plaats op 16, 17 & 18 september zoals gewoonlijk in de Kortrijkse Xpo hallen.

Op onze Dimix stand ontdekt u ondermeer de Mimaki JFX200 flatbedprinter, de Mimaki UJF direct-to-object printers en de recent geintroduceerde Mimaki UCJV300 serie print- en cut oplossingen.

Mimaki UCJV300 series

De UCJV300 maakt gebruik van led-uv technologie met flexibele inkten waarbij de mogelijk om het toestel te configureren met witte inkt.

Lage inktkosten – Goedkope printmedia

Het gebruik van led-uv technologie houdt in dat de inkten door middel van led-uv licht worden gedroogd. Daar komt geen warmte aan te pas, waardoor ook warmtegevoelige materialen bedrukt kunnen worden. Omdat de printmedia aan minder vereisten dienen te voldoen kan men vaak goedkopere printmedia gebruiken dan wanneer men met een latex- of solventprinter werkt.
Dankzij de standaard aanwezigheid van een bulksysteem zijn ook de inktkosten voordelig.

In tegenstelling tot bij solvent printsystemen kan printwerk direct na het drukken verder worden verwerkt en is het gebruik van wit volledig probleemloos.

De flexibele inkten maken dat ook complexere toepassingen, zoals car wraps, mogelijk zijn. Mits het gebruik van de LUS-200 inkten zijn zelfs outdoor garanties tot 6 jaar mogelijk, gewaarborgd door het 3M MCS garantiesysteem.

Focus op applicaties

Tijdens de beurs zal Dimix veel nadruk leggen op de toepassingen die mogelijk zijn met de UCJV-printer. Op onze stand zal u vele inspirerende applicaties kunnen zien.

Mimaki UJF-series direct-to-object printers

Mimaki is marktleider als leverancier van printers voor het bedrukken van objecten. Deze systemen kunnen dan uiteraard niet ontbreken op onze stand. Deze toestellen, beschikbaar in meerdere varianten printen sneller, met betere inkthechting en met hogere printkwaliteit dan de apparatuur van concurrerende spelers.

Net zoals het UCJV300 print-en cut systeem werken de Mimaki UJF-printers met led-uv techniek voor het drogen van de inkt.

De markt voor gepersonaliseerde producten groeit exponentieel. De UJF is de oplossing om de meest diverse objecten met een commerciele kwaliteit te bedrukken.

Op onze stand maakt u kennis met de UJF-7151plus. Dit toestel bedrukt objecten tot 71 x 51 cm met maximale dikte van 153 mm met een extreme precisie. Uiteraard voorzien van kanalen voor witte inkt, vernis & primer.

Ook hier op onze stand de focus op applicaties. Pennen, aanstekers en andere reclamegadgets, industrieel getinte applicaties, harde labels, custom brand producten , naamborden, telefoonhoesjes, etc… .

Combinatie laser met UJF printwerk

In samenwerking met Trotec, aanwezig met aanpalende stand, demonstreren we toepassingen waarbij print & laser worden gecombineerd. Het beschikking over beide technieken biedt unieke opportuniteiten.

Mimaki JFX200-2513 flatbedprinter

Ook de Mimaki JFX200-1613 vlakbedprinter is op de Dimix stand aan het werk te zien. De JFX200 is de ideale alround vlakbedprinter voor de signmaker. En net zoals de UCJV300 & de UJF direct to object printers maakt dit toestel gebruik van de ecovriendelijke led-uv technologie van Mimaki.

Een bezoek aan de Dimix stand op Sign2Com, zeker de moeite waard !