NEW: Contra Vision Performance HD White on Black 40%

test

Contra Vision Performance HD is een wit-op-zwart geperforeerde raamfolie met een transparantie van 40% (60/40) voor eenrichtingsvisie, vervaardigd volgens de hoge specificaties van de Contra Vision® Performance™-reeks.

Contra Vision Performance HD is een gamechanger als het gaat om het afdrukken van grafische afbeeldingen die fijne details en tekst vereisen.

  • De gaten met een diameter van 1 mm zijn 60% kleiner in oppervlakte dan standaard eenrichtingszichtproducten. Deze baanbrekende micro-geperforeerde raamfolie levert de helderste en scherpste beelden aan de ene kant en aan de andere kant een duidelijk verbeterde doorkijk in vergelijking met andere geperforeerde folies op de markt.
  • Voorzien van onze unieke, gepatenteerde Contra Vision® Grayliner™.
  • 180micron dik Duits ontworpen polymeer gekalanderd vinyl.
  • Gevormd door witte en zwarte lagen samen te lamineren voor optimale consistentie en afdrukprestaties.
  • De polymere formulering zorgt voor een minimale krimp na de installatie om te voorkomen dat vuil aantrekkende lijmen bloot komen te liggen.
  • REACH-conform, waarbij het gebruik van potentieel schadelijke stoffen wordt vermeden.
  • De heldere, oplosmiddelhoudende acrylkleefstof is geoptimaliseerd voor een eenvoudige, lage temperatuur toepassing, betrouwbare hechting en snelle en schone verwijdering wanneer dat nodig is.

Performance HD White on Black kan overal worden gebruikt waar standaard geperforeerde folie wordt gebruikt, maar ook op duizenden plaatsen die voorheen niet in aanmerking kwamen. De verfijnde textuur en het superieure uiterlijk zullen iedereen verbazen die ooit vraagtekens heeft gezet bij de beeldkwaliteit van geperforeerde raamfolie.

Contra Vision® Grayliner™

Contra Vision® Grayliner™ is een gepatenteerde verbetering van geperforeerde raamfolies, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uitstekende doorschijnende afbeeldingen te produceren. De kleur komt overeen met de 70% monochromatische grijstint die typisch zichtbaar is door de perforaties op een raam. Het is de perfecte achtergrond om proefafdrukken te bekijken en om drukwerkgebruikers te helpen bij het afstemmen van de kleuren en de kwaliteitsborging tijdens de productie.

De afbeeldingen op een conventionele witte of transparante folie kunnen er “uitgewassen” uitzien en worden mogelijk niet geaccepteerd door de klant, waardoor de verleiding ontstaat om grote hoeveelheden inkt te gebruiken die de prestaties van geperforeerde raamfolie kunnen schaden.

In andere gevallen kan het gedrukte beeld er kunstmatig sterk uitzien als de folie de inkt in de perforaties absorbeert, wat leidt tot onrealistische verwachtingen en teleurstelling wanneer de folie wordt geïnstalleerd.

Contra Vision® Grayliner™ is een aanvulling op de strenge normen van onze wit op zwart en doorschijnend wit geperforeerde raamfolie. Elke functie is specifiek ontworpen om optimale prestaties en betrouwbaarheid te bieden op basis van 30 jaar ervaring en voortdurende innovatie.

* Contra Vision producten zijn enkel leverbaar vanuit Nederland.


Zelf proberen?

Bent u benieuwd wat u kunt met de Contra Vision Performance HD white on black 40%? Neem dan contact met ons op en probeer het uit!

Anti-spam:
Anti-Spam vraag :


Art.nrNaamPrijsKoop
P6697-1370/50ContraVision Performance HD White on Black - one-way vision folie - High Definition - 1 mm gaatjes - Rol 1370mm x 50mLog in voor prijzen