Faber Reklame uit Veendam kiest voor Smart Folie

test

De bijzondere toepassing van Smart Folie was aanleiding voor Faber Reklame om nader kennis te maken met Dimix, de exclusieve distributeur van de PDLC folie.

De folie kan door middel van zwakstroom veranderen van glashelder naar melkwit, en kan perfect worden ingezet in ruimtes waar privacy een rol speelt, maar het open karakter van een pand niet blijvend wordt bepaald door permanent ondoorzichtige folie.

De kristallen in de folie liggen in ruststand willekeurig door elkaar, door de toevoer van stroom worden ze gerangschikt en is de folie met een druk op de knop plots geheel doorzichtig.

Faber heeft gekozen voor een training op maat, waarbij een deel van de kantoorramen als voorbeeld is genomen voor klanten om de werking te demonstreren.

De training is een verplicht onderdeel van het Smart Folie dealerschap, waarmee de kwaliteit van de installaties wordt gegarandeerd en een garantie van 5 jaar kan worden gegeven op de geleverde projecten van de dealers.

De training omvat alle essentiële zaken als inmeten, voorbereiding van stroompunten, schoonmaken, montage en afwerking van het product.

Faber Reklame is vanaf heden te vinden als dealer voor Smart Folie.