Mimaki JFX200-2513 geleverd aan Printbijons

test

Printbijons is een relatief klein bedrijf dat al ruim 25 jaar bestaat en al vele jaren diverse printopdrachten, belettering en textieldruk verzorgt.

Het idee achter Printbijons is al jaren onveranderd. Geavanceerde printtechnologie in een omgeving waar (bijna) alles mogelijk is. Vanaf het eerste contact tot en met kant-en-klaar product. Via de kortst mogelijke lijn. Printbijons gaat net dat stapje verder om de klant van dienst te zijn.

Martin Wuijster (sales manager bij Dimix): “Printbijons is al ruim 20 jaar een trouwe klant van Dimix, voorheen Sihl Direct. De afgelopen jaren heeft Pieter al in diverse machines via ons geïnvesteerd, zoals diverse lamineer- en Roland print & cut systemen en alweer de tweede Oki M-64.”

Een aanvulling op de brede dienstverlening en machinepark is de aanschaf van de Mimaki JFX200-2513, gekocht bij Dimix. “Pieter is altijd op zoek naar betrouwbare partners die hem kunnen voorzien van goed advies en juiste begeleiding. Door de fusering van Sihl met Dimix kunnen wij veel waarde toevoegen en nieuwe producten en kansen introduceren aan Printbijons.”

“We zijn met de JFX200-2513 een stuk flexibeler voor onze klanten”, vertelt Pieter Glinski, eigenaar van Printbijons. “We kunnen de levertijd verkorten doordat we onze opdrachten op plaatmaterialen niet meer hoeven uit te besteden. Daarnaast kunnen we ook nieuwe en unieke producten bieden aan onze klanten. Ook is de witte inkt een mooie toegevoegde waarde voor diverse transparante en donkere printmedia. We kunnen nu een hoge kwaliteit, snelle levertijd en unieke producten bieden aan onze klanten en zetten daarmee een volgende stap in ons bedrijf.”

Kijk voor meer informatie over de Mimaki JFX200-2513 op onze website.


 

Tijdens de Dimix Open Dag op 24 oktober jl. is de aanschaf van de Mimaki JFX200-2513 voltooid.