CWT Evolution – Next generation vlakbed applicatietafel voor de signmaker

test

De Zweedse fabrikant CWT Worktools is vandaag de dag een belangrijke speler op het gebied van vlakbed applicatietafels in de wereld.

Dankzij het brede productaanbod (10 modellen), no-nonsens mentaliteit en de bewezen kwaliteit, is het hun missie om de nieuwe generatie werktafels te ontwikkelen. Hierbij maken ze gebruik van nieuwe technologie en innovatie volgens de behoefte van de klant.

In dit artikel introduceren we de nieuwste vlakbed applicatietafel van CWT: de CWT Evolution.

Persoonlijke werkplek

Uit onderzoek is gebleken dat operators hun applicatietafel voor meerdere taken gebruiken, zoals het snijden en lamineren van materialen. De tafel dient als complete werkplek met een groot oppervlak.

Op de nieuwste tafel van CWT (Cut Work Table), de CWT Evolution, kan de brug met wals, weg geklapt worden. Zo maak je van je tafel een extra grote werktafel, waarvan de volledige grootte te gebruiken valt.

Alles elektrisch

Neem afscheid van de luchtcompressor. Elk onderdeel dat beweegt op de nieuwe CWT Evolution  wordt aangedreven door elektriciteit: de in hoogte verstelbare poten, de wals omhoog/omlaag, de beam heen en weer. De druk op de wals is eenvoudig in te stellen met behulp van een klein bedieningspaneel op de wals. Tot 7 verschillende drukniveaus kunnen worden gekozen om zich aan te passen aan de materialen waarmee u werkt.

Een ander voordeel van deze oplossing is dat de roller niet naar beneden valt op het tafelblad na het bereiken van het einde van het materiaal, maar in dezelfde opwaartse positie blijft.

Het gebruik van elektriciteit geeft het voordeel om de snelheid van de wals veel nauwkeuriger te kunnen regelen, de druk van de wals te controleren en de horizontale snelheid van de wals te regelen.

Nieuw: verwarmde wals

Een andere unieke nieuwe toevoeging bij de Evolution tafel, is de komst van een verwarmde wals.

Dit geeft de mogelijkheid om de vlakbedtafel nu ook als laminator te gebruiken. De wals is instelbaar van 30-60 graden, dit kunt u instellen op het display van de walshouder.

Dit maakt de tafel zeer geschikt voor het monteren van foto’s en prints achter glas of bijvoorbeeld het appliqueren van de Crystal Panel materialen.

Kleine dingen die een verschil maken

Met de komst van dit nieuw ontwikkeld vlakbed model, zijn er ook enkele nieuwe gadgets ontwikkeld:

  • Rolhouders die in de tafel kunnen schuiven en weggestopt kunnen worden als ze niet in gebruik zijn
  • Nieuwe extra rol support houders die boven op de tafel of in de zijvakken kunnen worden geplaatst.
  • Verlichte bedieningsknoppen op de wals
  • USB-poort, laadt uw telefoon of de voeding van uw luidsprekers op
  • Opbergruimte onder het tafelblad; als u uw vlakbed applicator verplaatst, volgt de opbergruimte gemakkelijk mee dankzij de geïntegreerde zwenkwielen.
  • Afstandsbediening voor het bedienen van de wals
  • Verschuifbare side-pockets aan de zijkanten van de tafel voor het opbergen van tools

Logistieke oplossing

Het flatpack systeem waarmee de tafel voor transport word uitgerust, maakt het mogelijk de kosten van transport lager dan normaal te houden. De tafel wordt dan ook plat en op zijn kant ingepakt en geleverd, dit scheelt veel in ruimte tijdens het transport (te zien in de CWT Evolution unboxing video).

Het modulaire ontwerp maakt het ook mogelijk om toegang te krijgen via een standaard deuropening op locatie. Ideaal voor moeilijk te bereiken werkruimtes.

CWT Evolution Serie

Bekijk alle voordelen en specificaties van de nieuwste CWT Worktools vlakbed applicatietafel: de Evolution.

Bekijk hier


Vraag informatiepakket aan:

Anti-spam:
Anti-Spam vraag :