Breid uw bedrijf uit met de zeer veelzijdige Graphtec FC9000 Serie

test

Het vlaggenschip van de FC9000-serie is Graphtec’s meest geavanceerde, veelzijdige rolgevoede snijplotter tot nu toe. Gevierd rond de wereld voor zijn betrouwbare, hoog nauwkeurige snijmogelijkheden met zowel gedrukt als onbedrukt materiaal, is de FC Serie de ultieme afwerkingsoplossing voor de grootformaat bewegwijzering, kleding en automobielindustrie. Een nieuw ontwikkeld toevoersysteem en snijkop heeft de snijkwaliteit van dunne en dikke materialen verder verbeterd, variërend van delicate raamtint tot stijve magneten en reflecterende materialen met hoge intensiteit. ARMS 8.0 is voorzien van de introductie van Graphtec’s Datalink barcodegeneratiesysteem dat uw opdrachten efficiënt laadt en automatisch verwerkt.

Applicaties

Window Signage
Highway Signage
Heat Transfer
Window Tint Film
Paint Protection Film
Magneten
Sandblast Rubber Stencil
Stickers / Decals

 

Ontdek de Graphtec FC9000

Graphtec FC9000 snijplotter

De Graphtec FC9000 serie snijplotter biedt een hogere productiviteit en een groter gebruiksgemak dan welke andere snijplotter op de markt dan ook.
De FC9000 wordt standaard geleverd met media vangnetten, netwerkmogelijkheden, ingebouwde cross-cutter, standaard en is verkrijgbaar in 4 verschillende breedtes om perfect te passen in uw werkruimte en media-eisen.

Lees meer>