Bezoek Dimix op stand J102 op Sign & Print Expo 2019

Dimix is opnieuw present op de Sign & Print Expo 2019. Deze beurs gaat naar tweejaarlijkse gewoonte door in de evenementenhal in Gorinchem en dit van 26 tot 28 maart aanstaande.

Op de Dimix stand vindt u uiteraard ons aanbod aan Mimaki printers, waaronder de UCJV300 print & cut oplossing, de Mimaki UJF3042 MkII direct to objectprinter, de Mimaki JFX200 vlakbedprinter alsook een Summa F-series vlakbed snijtafel. En ook onze revolutionaire Smartfolie ontbreekt niet op onze stand.

Dimix vindt u op stand J102.

Inschrijven is gratis en kan via de Sign & Print Expo website.

 


Sign & Print Expo 2019

 


Mimaki-UCJV300-160-print-cut-oplossing

Mimaki UCJV300-160

De Mimaki UCJV300-160,  de revolutionaire print- en snijoplossing van Mimaki die gebruik maakt van flexibele uv-drogende inkten. Voor de gelegenheid configureren we de printer met een kleurenset met witte inkt alsook met vernis. De witte inkt leent zich uitstekend om printwerk te realiseren op transparante of gekleurde ondergronden; de transparante vernis laat toe om spotvernis te printen waarbij zelfs doming-achtige effecten zijn te realiseren. Op onze stand ontdekt u ook unieke applicaties die u met deze printer kunt produceren.

De UCJV300 is een printer die kan worden ingezet voor de meeste signtoepassingen, maar in het bijzonder is het geschikt voor het printen van behang, het realiseren van alle soorten stickers en voor alle window-graphics toepassingen.


Mimaki UJF-3042MKII

Mimaki UJF3042MkII + Trotec laser

De Mimaki UJF 3042 MkII direct-to-objectprinter laten we zien in combinatie met een Trotec laser. Deze combinatie is te zien op de aanpalende Trotec stand waar u zal vaststellen dat er unieke toepassingen te realiseren zijn met deze combinatie.

De Mimaki UJF-printers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en lenen zich uitstekend voor het rechtstreeks bedrukken van promotionele geschenken en andere objecten met een maximale dikte tot 15 cm.


combo Mimaki jfx & summa F-series

Mimaki JFX200 led-uv vlakbedprinter / Summa F-series vlakbed snijtafel

Ook de Mimaki JFX200 led-uv vlakbedprinter en de Summa vlakbed snijtafel worden in combo gedemonstreerd. Deze combo is bovendien te verkrijgen tegen extra aantrekkelijke beursvoorwaarden.

De Mimaki JFX200-2513 is Mimaki’s meest populaire vlakbedprinter. Een vlakke tafel van 250 bij 130 cm, ecovriendelijke led-uv technologie, een superieure printkwaliteit met uitstekende hechting en uit te rusten met een inktset met primer, witte inkt & transparante vernis. En bovendien onderhoudsvriendelijk.

De Summa F1612 vlakbed snijtafel is zowel geschikt voor het verwerken van plaatmaterialen als printjobs op rol. Het toestel kan uitgerust worden met snijtools geschikt voor de meest diverse flexibele materialen alsook met een freeskop voor het frezen van plaatmaterialen.


smartfolie PDLC-film kantoortoepassing

“Smartfolie” PDLC-film

Tenslotte is er onze Dimix innovatie “Smart-Folie“. Smartfolie is een unieke folie die aan- en uit kan worden gezet. In de uitstand zorgt hij voor een zandstraaleffect, in de aan-stand wordt hij transparant. Met Smartfolie kan privacy worden gecreëerd wanneer nodig.

Via Dimix kunt u worden aangesteld als Smartfolie verdeler. Op onze stand kunt u terecht voor alle info hieromtrent.