Versterking salesafdeling Dimix

test

Dimix, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige digitale printoplossingen, kondigt met trots de versterking en uitbreiding van hun salesafdeling aan. Het bedrijf heeft drie nieuwe medewerkers aangetrokken om de groeiende vraag in zowel Nederland als België beter te kunnen bedienen. Deze strategische uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Dimix, waardoor ze hun wens om de beste persoonlijke service in de markt te kunnen leveren, nog meer kunnen waarmaken.

De nieuwe medewerkers zullen zich richten op het vergroten van het aantal Dimix klanten en het versterken van de relaties binnen het bestaande klantenbestand. Door de expertise en ervaring van deze nieuwe medewerkers kan Dimix haar klanten nog beter persoonlijk adviseren en oplossingen op maat bieden.

Uitbreiding salesafdeling Nederland en België

Jessie Gabriëls is in april van dit jaar gestart bij Dimix in de functie als Account Manager. Jessie zal zich concentreren op het bedienen van de klanten in regio Zuid-West Nederland en is voor geheel Dimix zeer actief met de nieuwe digitale communicatiemogelijkheden zoals Intragram & LinkedIn. Voor Noord-Oost Nederland is per 1 juli Isa Kacmaz bij Dimix gestart. Zijn jarenlange ervaring in de branche én in de regio is een mooie aanvulling en gaat zeker zijn vruchten afwerpen. Isa is gespecialiseerd in Inkjet media en Sign producten.

In België heeft Dimix per 1 juni ook een nieuwe medewerker verwelkomd, namelijk Geert Vande Walle. Geert brengt uitgebreide kennis en ervaring in de printsector met zich mee en zal zich richten op het versterken van de positie van Dimix in de Franstalige Belgische markt, met name in Wallonië. Hij zal nauw samenwerken met bestaande klanten om hun behoeften beter te begrijpen en oplossingen op maat aan te bieden.

“We zijn verheugd met de uitbreiding van ons sales team in Nederland en België,” aldus Lars Vreeke, eigenaar van Dimix. “Deze nieuwe medewerkers dragen onze kernwaarden en zullen Dimix helpen om onze klantenservice verder te verbeteren, nieuwe kansen te benutten en onze groei voort te zetten. We zijn ervan overtuigd dat hun expertise en toewijding van onschatbare waarde zullen zijn voor zowel ons bedrijf als onze klanten.”

Met de toevoeging van deze drie nieuwe medewerkers versterkt Dimix haar positie als toonaangevende leverancier van printoplossingen. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan haar klanten in Nederland, België en Luxemburg.

Jessie Gabriëls
Account Manager

Isa Kacmaz
Account Manager

Geert Vande Walle
Account Manager (BE)