Transfertex: Transfers voor op uw textiel

test

Eigenaar van Lichtletter, Rik Durieu, is van oorsprong maker van lichtreclame. Dit is geëvolueerd in een bedrijf die autobelettering, reclamepanelen, stickers en andere soorten reclame verzorgd. Rik vult aan: “Daarnaast kwamen er ook steeds meer klanten die iets in textielbedrukkingen wilden. Voorheen deden we dit met flex, maar het nadeel daarvan is het pellen. Dat kost veel tijd. Daarom zijn we gaan kijken of we dit anders op konden lossen. Zodoende hebben we de Transfer-Jet en Powder-Fix vorig jaar juli aangeschaft.

In november 2021 is er naast Lichtletter een tweede bedrijf bij opgestart: Transfertex, specifiek voor de verkoop van transfers aan textielbedrijven. “Dit bedrijf wordt hoofdzakelijk door mijn compagnon Jarne Debaenst gerund. De transfers die we maken zijn voor bedrijven die dit zelf op textiel overbrengen. Wij kunnen hier wel werk uit handen nemen, maar het textiel zelf komt altijd bij onze klanten vandaan. Klanten waar wij ons op richten zijn bijvoorbeeld zeefdrukkers, borduurbedrijven, bedrijven in werkkledij, mensen met een eigen kledinglijn, etc.. Tot nu toe loopt dit goed, ondanks dat we nog maar kort operatief zijn.”

Jarne is degene die voornamelijk met de Transfer-Jet werkt. “De machine werkt gemakkelijk en goed. Onze klanten geven aan dat de DTF-transfers veel gemakkelijker werken, het bespaart veel meer tijd. We ontvangen veel positieve feedback van de kwaliteit die eruit komt. Ze geven aan de DTF-transfers beter te vinden dan de Flex-transfers. Je voelt het niet als het op het textiel zit, het draagcomfort is zeer hoog en de kleuren zijn heel goed.”


Meer info:

https://transfertex.be/

https://lichtletter.be/