High Tack Films: Perfecte kleefkracht voor lastige ondergronden

test

In de wereld van printmedia en signage, speelt kleefkracht een cruciale rol bij het succesvol aanbrengen van grafische materialen op verschillende oppervlakken. Een type film dat steeds meer erkenning krijgt voor zijn uitstekende kleefkracht is de High Tack film. Deze film onderscheidt zich door zijn hoge aanvangskleefkracht (tack) en de uiteindelijke kleefkracht, wat hem ideaal maakt voor veeleisende toepassingen.

De essentie van een High Tack film ligt in zijn vermogen om zich stevig te hechten aan zowel gladde als ruwe oppervlakken. Of het nu gaat om systeemwanden, poedercoating, caravans, beton, gestucte muren, teflon of auto bumpers, deze films bieden een consistente en duurzame hechting. Zelfs op ondergronden die normaal gesproken kleefstofafwijzend zijn, zoals teflon, blijven High Tack films betrouwbaar vastzitten.

Het selecteren van de juiste printfolie is van cruciaal belang om het beoogde resultaat te bereiken. Dimix biedt een scala aan High Tack films die perfect zijn afgestemd op verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een snelle en tijdbesparende applicatie op ruwe oppervlakken of om een langdurige hechting op lastige materialen, Dimix heeft de oplossing.

Download nu de flyer met alle soorten High Tack films hier.

Liever de films in het echt voelen en uitproberen? Neem dan contact op met uw accountmanager of vraag A4 samples aan!