Discover the world of DTF – 23 november & 1 december

test

Discover the world of DTF

Hoog kwalitatieve textieltransfers produceren gaat dankzij de Dimix Transfer-Jet & Powder-Fix combinatie makkelijker dan ooit. Tijdens de Dimix Discover DTF Days op 23 november en 1 december zijn er live demo’s, DTF product presentaties en leert u alles over deze nieuwe innovatie!

U bent welkom in Breda (23 november) en Genk (01 december). Om 13.30u is er een productpresentatie voorzien waarbij u de voordelen van onze oplossing ontdekt en wat de Dimix DTF oplossing zoveel makkelijker en bedrijfszekerder maakt dan vele vergelijkbare systemen. U krijgt ook alle gelegenheid tot vragen stellen.

Programma

12.00 uur
Ontvangst gasten met lunch

13.30 uur
Presentatie Discover the world of DTF door Martin Wuijster / Jan de Smet

14.15 uur
Demo’s op de Transfer-Jet met wat lekkers erbij

16.00 uur
Appelgebak met slagroom, koffie/thee

17.30 uur
Afsluiting van de dag

Eenmalige acties

Schaft u tussen 23-11 en 5-12 een Transfer-Jet/Powder-Fix systeem aan, dan krijgt u hierbij een gratis RIP Computer met Monitor t.w.v. € 1.000,- 

Ook op onze hittepersenassortiment geldt in december en januari een actie. Bestel online uw hittepers en krijg 25% korting! Alleen geldig bij online bestellingen van het Press-X Pro hittepersenassortiment in de maanden december 2022 en januari 2023 bij gebruik van de code DISCOVER.

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan via deze link.