Dimix lanceert eigen high-end lijn hittepersen

test

Dimix – totaalleverancier voor de signbranche in de Benelux – lanceert een high-end lijn van hittepersen, geschikt voor diverse soorten textiel transfers om de gewenste producten te maken.

“We spelen in op de groeiende markt van hittepersen als gevolg van nieuwe manieren om transfers te produceren. Denk hierbij de momenteel erg populaire DTF printers, zoals onze eigen Transfer-Jet en Powder-Fix.

Een deel van ons hittepersen aanbod bevat elektrische persen (in plaats van de gangbare pneumatische persen). Deze elektrische varianten hebben vele voordelen, zoals meer gebruiksgemak, flexibiliteit en minder lawaai doordat er geen compressor nodig is.”

Press-X Pro hittepersen zijn ontworpen om een ontwerp of afbeelding te drukken op een substraat, zoals een T-shirt, pet, mok, etc. Met de toepassing van warmte en druk bij een vooraf ingestelde periode, blijven de bedrukte items lang mooi.

De serie bestaat uit verschillende modellen, elk geschikt voor verschillende doeleinden.


Heeft u vragen of aanvullende informatie nodig? Dan kunt u terecht bij Madelon Thijs, Marketing Manager Benelux bij Dimix bv. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 076 – 820 08 30 of via [email protected].