Dimix kerstinspiratie

test

It’s the most wonderfull time of the year…. Dat vinden wij ook, daarom willen we je graag inspireren met wat leuke kerstitems. We hebben een toffe kerstboom (mét ballen!), foute kersttruien en ijskrabbers. En om het makkelijk te maken hebben we ook de bestanden als download voor je beschikbaar gesteld, zodat je dit zelf na kunt maken op je Summa, Mimaki, plotter en transferpers!

Kerstboom op de Summa F-series

Wat brengt er nu meer sfeer in huis (of bedrijfspand) dan een mooie kerstboom? Dat dachten wij hier bij Dimix ook, daarom hebben we een mooie kerstboom ontworpen die je compleet kunt frezen op de Summa F-series. Deze kerstboom is gemaakt uit geborsteld aluminium.

De kerstboom is 1.38 meter hoog (112,5 cm breed onderin). De boom bestaat uit 2 onderdelen die je haaks in elkaar schuift.
Per onderdeel zitten 27 gaten van Ø6,3 cm met een gaatje erboven om de kerstballen aan te bevestigen. Hier passen kerstballen in van 5 cm.

Download ontwerp kerstboom


Kerstballen

In een boom horen natuurlijk kerstballen. Deze kerstballen zijn van karton met daarop rood vinyl geappliceerd.

Download ontwerp kerstbal


Kersttruien met Poli-Tape en Stahls flexfolie

Wat kan er nu niet ontbreken met kerst? Juist, een foute kersttrui. Het liefst één met veel glitter of een foute tekst. Wij hebben er 2 twee gemaakt ter inspiratie om te dragen bij het familie-kerstdiner of tijdens de kerstborrel op het werk!

Gebruikte materialen:

Poli-Flex Turbo:

  • F4901 White
  • F4922 Rose Gold
  • F4921 Bright Gold

Download ontwerp

Gebruikte materialen:

Stahls CAD CUT Glitter:

  • Multi: 117089-0500

Poli-Flex Turbo:

  • F4950 Blackboard

Download ontwerp


IJskrabbers op de Mimaki UJF-MkII serie led-uv printer

Gebruikte machine:

  • Mimaki UJF-MkII serie led-uv printer
  • Full color print

Download ontwerp