Dimix Industry Partner van FESPA Nederland

test

Nieuwe ontwikkelingen binnen de print- en signbranche: Dimix is lid geworden van FESPA als Industry Partner!

FESPA Nederland Association is de gerenommeerde kennis- en netwerkorganisatie voor de print- en signindustrie en voor iedereen die geïnteresseerd of betrokken is in de nieuwste ontwikkelingen binnen deze sector. Als onderdeel van de internationale FESPA-federatie, die uit 38 landenverenigingen bestaat, is FESPA Nederland sinds 1962 een belangrijke speler in deze branche.

FESPA Nederland zet zich in om Nederlandse print- en signondernemers te verbinden en te inspireren om samen te werken aan een toekomstbestendige industrie. Door het organiseren van Kennis-bijeenkomsten en Thema-evenementen, en het verspreiden van wekelijkse nieuwsbrieven, stimuleren ze innovatie en delen ze kennis over belangrijke onderwerpen die spelen binnen de industrie.

FESPA Nederland doet het niet alleen. Samen met hun Clubleden, Industry Innovators en Industry Partners in Nederland bouwen ze aan een sterke print- en signcommunity. En daar is Dimix, het nieuwste lid van FESPA als Industry Partner, nu ook onderdeel van!

We zijn erg blij om te kunnen melden dat we sinds dit jaar lid zijn geworden van FESPA Nederland als Industry Partner. Dit betekent dat we nog nauwer betrokken zijn bij de ontwikkelingen en kennisuitwisseling binnen deze branche. Samen met FESPA Nederland zetten we ons in voor een innovatieve en toekomstbestendige print- en signindustrie.